Suurin osa pyrkii olemaan mahdollisimman hiljaa, jotta seksitouhuista ei syntyisi kiusallisia tilanteita myöhemmin.

Kun viettää joulua kumppaninsa kanssa jommankumman perheen luona, tuo se mukanaan omat haasteensa aina erilaisista jouluperinteistä kinasteleviin sukulaisiin. Jos joulunvietossa on vielä useamman päivän, tulee eteen uusi pulma: harrastaako seksiä vierailun aikana, mahdollisesti jopa lapsuuden makuuhuoneesaan, vai odottaako siihen saakka, että pääsee takaisin omaan kotiin.

Seinän takana kuorsaavat vanhemmat sekä lapsuuden makuuhuoneen nallet ja muistot eivät välttämättä olo kiihottavin ympäristö eikä tuskin ketään houkuta tilanne, jossa seksin harrastamisesta jää kiinni omille vanhemmilleen – vaikka kuinka olisi jo aikuinen ja mahdollisesti perheenkin perustanut. Tutkimuksen mukaan yli puolet ihmisistä (54%) kuitenkin harrastaa seksiä näiden jouluisten vierailujen aikana.

LoveHoneyn teettämän tutkimuksen mukaan vain yhdeksän prosenttia sanoi olevansa harrastamatta seksiä ollenkaan, koska lapsuuden muistot tuntuivat häiritseviltä, kertoo Metro. Suurin osa pareista (58%) koettaa olla mahdollisimman hiljaa seksiä harrastaessaan, jotta ei pääsisi syntymään kiusallisia tilanteita perheen ja sukulaisten kesken.

Kiinnijäämisen välttämiseksi on Metron mukaan parasta odottaa hyvää hetkeä, jolloin saa olla kumppaninsa kanssa rauhassa ja muut ovat poissa kotoa. Jos perheellä on tapana käydä vaikkapa joulupäivänä kävelyllä tai lähteä heti mahdollisuuden tullessa metsästämään tarjouksia alennusmyynneistä, voi sen jättää väliin ja jäädä nauttimaan yksityisistä hetkistä oman rakkaan kanssa.

Mutta vaikka kuinka olisi suunnitellut tilanteen hyvin tai koettaisi olla puuhissaan hiljaa, on aina olemassa se riski, että vanhemmat/sukulaiset tulevat suunniteltua aiemmin kotiin tai kuulevat, mitä tapahtuu. LoveHoneyn tutkimuksen mukaan kuitenkin vain 11 prosenttia tutkimukseen osallistuneista pareista oli jäänyt kiinni seksin harrastamisesta vieraillessaan joulunpyhinä sukulaistensa luona.

Jos et siis malta odottaa, että pääset kumppanisi kanssa takaisin omaan kotiin, koeta olla hienovarainen touhuissasi.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia