Yhtye nähdään Helsingissä 10. lokakuuta uuden ohjelmiston kera.

Viime vuoden lopulla Helsingin Jäähallin täyttänyt Il Divo -kvartetti palaa Suomeen suuren kysynnän siivittämänä, ja tämä maailman suosituin pop-oopperakvartetti konsertoi jälleen Helsingin Jäähallissa torstaina 10. lokakuuta.

Viimeksi uuden elokuvasävelmiin keskittyneen Timeless-albuminsa tiimoilta Helsingissä nähty upea nelikko juhlii paraikaa 15-vuotista uraansa, joten luvassa on läpileikkaus miljoonia myyneen yhtyeen vuosien parhaista paloista, ja illan ohjelmistoa on muutettu menestyksellä päättyneen viime vuoden jälkeen. Konsertti on osa yhtyeen syksyn kiertuetta, jonka muut päivät löytyvät pian yhtyeen nettisivuilta

Pop-oopperakvartetti Urs Bühler (tenori), David Miller (tenori), Sébastien Izambard (vox popul) ja Carlos Marín (baritoni) päättelee tällä hetkellä Yhdysvaltain-kiertuettaan ja suuntaa siitä Etelä-Amerikkaan ja kesällä takaisin Eurooppaan esiintyen muun muassa Iso-Britanniassa ja Espanjassa.

Yhtye aikoo pysytellä lavoilla vielä ainakin seuraavat 15 vuotta, mikäli fanit niin haluavat.

”Kiertueella vietetään paljon aikaa lentokoneissa, joissa ilma on kuivaa, aina on vaara sairastua, eri aikavyöhykkeet saavat aikaan jetlagin… Mutta se on vain tämän homman luonne”, Miller kertoi The Irish Newsin haastattelussa lisäten, että hyvä käytös ja huumori ovat siivittäneet nelikon yli näiden arkielämän karikoiden.

”Yritämme pitää homman niin kevyenä kuin pystymme, vaikka se ei ole aina helppoa, kun paineet esiintyä joka ilta tai joka toinen ilta ovat niskassa. Mutta nyt olemme tämän laivan kapteeneita”, hän lisää tyytyväisenä.

Katso Il Divon vanhaa maailmaa henkivä Hola-musiikkivideo nyt täältä

Lokakuun konsertin liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 8. huhtikuuta kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Liput alkaen 59€.

ildivo.com