Uuden suhteen alkutaipaleella voi olla vaikea tietää, onko deittikumppani se kuuluisa ”oikea”.

Jos etsit vakavaa ja mahdollisimman pitkään kestävää parisuhdetta, mutta et ole varma, deittailetko juuri tällaista tyyppiä, voi deittailuasiantuntija Jana Hockingin neuvo tulla tarpeeseen. Hockingin mukaan on olemassa nopea testi, jonka avulla voit selvittää, onko edessä yhteinen tulevaisuus vai olisiko parempi laittaa deittailulle piste.

Daily Star kertoo, että Hocking on keksinyt tavan selvittääkö, onko deittikumppani ”vahva kyllä” vai ”selvä ei” sekunneissa. Deittailuasiantuntija nimittää testiään ”avioliittotestiksi”, jonka hän yleensä tekee useiden treffien jälkeen, kuten tapailtuaan jotakuta vaikkapa kolme kuukautta.

”Katson tätä tyyppiä kunnolla ja kuvittelen sitten itseni alttarille vievän käytävän alkupäähän. Mietin itsekseni ’jos tulisin käytävälle ja näkisin hänet odottamassa minua alttarilla, innostuisinko ja olisinko aidosti iloinen hänet nähdessäni?’ Ajattelisinko, että ’miten olenkin niin onnekas, että menen naimisiin hänen kanssaan?'”, Hocking sanoo testistään News.com.au:n sivuilla.

”Vai ajattelisinko, että ’Okei, mikäs siinä, hän vaikuttaa hyvältä tyypiltä ja minulla varmaan voisi olla hyvä elämä hänen kanssaan, joten antaa mennä”, hän jatkaa.

Hockingin mukaan jos hän valitsee testissä ensimmäisen vaihtoehdon, hän jatkaa kyseisen henkilön tapailua. Jos taas valinta on jälkimmäinen vaihtoehto, hän laittaa deittailulle pisteen.

”Toinen vaihtoehto ei tarjoa erityistä rakkautta, se tarjoaa turvallista rakkautta”, Hocking selittää.

Lähde: Daily Star, Hockingin kolumni News.com.au:ssa