Meikkitaiteilija ja hänen mummonsa ovat nousseet otsikoihin ympäri maailman.

Meikin voima on tunnetusti suuri ja nyt ympäri maailman ällistellään meikkitaiteilija Tea Flegon osaamista. Kroatialainen Flego on jo pidempään meikannut hänen 80-vuotiasta isoäitiään Liviaa, joka Flegon muodonmuutosten avulla näyttää ikäistään vuosia nuoremmalta.

Flego on jo pienestä pitäen halunnut meikkitaitelijaksi ja on usein harjoitellut isoäitinsä avulla.

”Mummoni oli aina mallini. Hän on aina rakastanut meikkiä eikä se ollut hänelle ongelma”, Flego kertoi BuzzFeedille.

Flego meikkaa mummoaan contouring-tyylillä eli valojen ja varjojen avulla.

”Kyllä, hänen muutoksensa on valtava”, Flego sanoi.

”Taidolla ja hyvällä contouringilla voit tehdä ihmeen”, hän jatkoi ja alla onkin lyhyt Instagram-video esimerkkinä Flegon taidoista:

Flego on jakanut kuvia ja muodonmuutosvideoita Glam-maksi (glamorous ja grandmother-sanat yhdistettynä) kutsumastaan isoäidistään Instagramissa.

Kun suosittu kauneusbloggaaja Huda Kattan jakoi yhden Flegon meikkivideoista, tuli kaksikosta nopeasti nettisensaatio ja he nousivat otsikoihin ympäri maailman.

BuzzFeedin mukaan isoäiti itse nauttii saamastaan huomiosta ja Flego kertoikin mummon ystävien ja perheen kutsuvan mummoa tähdeksi.

”Livia on mummo, joka on ollut ja on edelleen moderni. Hän pitää vitsailusta, hän on todella kiltti ja ystävällinen ja tunnistaa kauniita asioita”, Flego kuvaili isoäitiään.

”Hän ei häpeä ryppyjään ja ikäänsä. Mutta hän sanoo, ’Miksi en menisi hoitokodin juhliin meikattuna ja näyttäen 30 vuotta nuoremmalta'”, meikkitaiteilija kertoi mummostaan.

Alla vielä yksi video Glam-ma:n muodonmuutoksesta:

Löydät lisää Flegon julkaisuja hänen Instagramistaan täältä.

Lähde: BuzzFeed