Unet kiehtovat ihmisiä. Jokainen näkee unia, mutta ne koetaan eri tavalla.

Harva tietää unista kovinkaan paljon. Siksi moni etsii netistä tarkoituksia näkemilleen unille. Myös Nainen.com on uutisoinut usein erilaisten unien tarkoituksista, kuten:

Asiantuntijoiden mukaan unet edustavat yleensä erilaisia ​​ajatuksia, kamppailuja, tunteita, tapahtumia, ihmisiä ja paikkoja, jotka ovat merkittäviä ja mieleenpainuvia. Vaikka jokaisen uni on ainutlaatuista, on eräs uneen liittyvä asia, joka pitää jokaisen kohdalla paikkaansa. Se liittyy kasvoihin.

Unessa voi nähdä kasvoja, mutta ei ihan mitä tahansa

Ajattelepa näkemiäsi unia, joissa on ollut mukana ihmisiä. Muistat ehkä, että olet nähnyt unissa myös heidän kasvonsa. Eli unissa voi nähdä kasvoja. Mutta kasvot, joita unissa nähdään, on nähty myös oikeassa maailmassa. Unimaailmassa ei nimittäin kyetä luomaan uusia kasvoja, joita ei ole nähty ennen.

Kasvot on pitänyt nähdä oikeasti, jotta ne voidaan nähdä myös unissa. Noiden kasvojen ei tarvitse olla kenenkään tutun. Ne voivat olla jonkun vieraan, joka on kävellyt esimerkiksi kadulla vastaan. Siksi joskus voi tuntua siltä, että on nähnyt unessa itselle täysin uudet kasvot, mutta oikeasti ne ovat jonkun, jota ei välttämättä edes tunne.  

Lähde: The List