Voguen päätoimittaja paljasti, miten työhaastatteluun kannattaa pukeutua – lue Anna Wintourin neuvot

Muotiraamatun päätoimittaja antoi vinkkinsä Go Ask Anna -videosarjan tuoreimmassa osassa.

Vaatteiden valitseminen työhaastatteluun aiheuttaa monille päänvaivaa alaan katsomatta. Hyvät neuvot voivatkin olla tarpeen, jotta välttyy vaatekriisiltä, ja kukapa olisi parempi neuvomaan kuin muotiraamattu Voguen päätoimittaja, Anna Wintour.

Voguen YouTube-kanavalla julkaistavassa Go Ask Anna -videosarjassa Wintour vastailee erilaisiin kysymyksiin. Tuoreimmassa videossa häneltä kysyttiin, miten kannattaisi pukeutua työhaastatteluun Voguessa, mutta hän laajensi vastauksen koskemaan työhaastatteluja yleisemmin.

”On niin mielenkiintoista, miten ihmiset pukeutuvat, kun he tulevat haastatteluun. Joskus tuntuu, että heillä on yllään sinä aamuna tai kenties edellisenä iltana ostetut vaatteet eikä jotain, mikä sopii heidän persoonaansa ja siihen, minkälaisia he ovat”, Wintour aloittaa vastauksensa videolla.

”Minusta kaikkien pitäisi muistaa se, olivatpa he tulossa haastatteluun Vogueen tai minne tahansa muualle, että emme palkkaa vaatevarastoasi; vaatteesi eivät tee työtäsi puolestasi. Se on kuka olet”, hän jatkaa.

Wintour muisteli, kuinka eräs nuori mies tuli työhaastatteluun pukeutuneena mekkoon ja kantoi mukanaan käsilaukkua.

”Palkkasin hänet siltä istumalta”, päätoimittaja paljastaa.

”Sinun täytyy pukeutua itseäsi ajatellen. Se pätee mihin tahansa työhön, jota haet. Et tee itsellesi palvelusta teeskentelemällä”, Wintour sanoo.

Videolla Wintour myös kertoo ajatuksiaan leggingseistä, jotka näyttävät hänen mielestään parhaimmalta mustana, vaikka itse onkin pukeutunut pinkkeihin leggingseihin vuonna 1993 – kuvalinkki.

”Se oli virhe”, hän nauraa videolla.

Tämän lisäksi Wintour kertoo, miten muotiviikot ovat muuttuneet, pitäisikö hänen mielestään muoti erotella sukupuolten mukaan ja minkälaisia neuvoja hän antaisi aloittelevalle valokuvaajalle. Aivan videon alussa hän pureutuu Kardashian-Jennereihin ja paljastaa ajatuksiaan reality-perheeseen liittyen.

Voit katsoa koko Go Ask Anna -videon artikkelin yltä ja lisää löydät täältä.

Lähde: The Independent