Vielä ehdit ostaa lahjan äidille – lue 5 ideaa äitienpäivälahjaan

Jos lahjan keksiminen on vaikeaa, voi näistä vinkeistä olla sinulle apua.

Äitienpäivää vietetään tulevana sunnuntaina ja useissa perheissä on tapana lahjoa äitiä. Lahjojen keksiminen voi kuitenkin toisinaan olla haastavaa, joten juhlapäivän lähestyessä voi stressitasot nousta ja mielessä pyöriä ”Mitä ihmettä minä ostan?” -kysymys.

Koska äitienpäivään on enää pari päivää aikaa, on alle listatu muutama lahjavinkki inspiraatioksi lahjan metsästystä helpottamaan.

Kauneudesta innostuneelle äidille: Trendikkäitä kauneudenhoitotuotteita

Jos kauneus ja kaikki siihen liittyvät ovat lähellä äitisi sydäntä, yllätä hänet ostamalla uusimpien trendituotteiden joukosta hänelle sopivin tai kokoa hemmottelupaketti esimerkiksi ihonhoito- ja kylpytuotteista.

Luovalle äidille: Aikuisten värityskirjat

Värityskirjat ovat tulleet suosituiksi aikuistenkin keskuudessa ja saatavilla on myös vain aikuisille suunnattuaj värityskirjoja. Viimeistele lahja ostamalla oheen kiva setti värikyniä.

Tunteelliselle äidille: Muunna muistot lahjaksi

Ota ohjat omiin käsiisi ja tee äidille perhekuvista selailtavaksi leikekirja, jonka parissa muistella menneitä tai tee persoonallinen kortti. Myös koru, jossa on esimerkiksi merkityksellinen lainaus sisällä, voi toimia.

Käytännölliselle äidille: Korjaa jotain, mikä on mennyt rikki tai osta kadonneen tilalle uusi

Jos tiedät äitisi kadottaneen jotain tarpeellista tai jotain hänelle merkityksellistä, koeta löytää sille korvike. Tai jos tiedät kotonasi olevan jotain, mikä pitää korjata, korjaa se.

Ruoanlaitosta innostuneelle äidille: Luksusaineksia

Jos äitisi pitää ruoanlaitosta, osta hänelle jotain hienoa ruoanlaittoon liittyvää, minkä avulla hän voi kokeilla esimerkiksi jotain uusia ruokia tai etsi esimerkiksi hänen lempimatkakohteesta tuttuja aineksia ruoanlaittoon.

Lähde: CNN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.