Video: Tämä sisäkissa rakastaa leikkiä lumessa niin paljon, että sitä tuodaan sille sisätiloihin

Kissanomistajat tuovat lapiolla lunta sisätilaan, jotta kissa saa telmiä siinä.

Mitäpä ei kissanomistaja kissansa eteen tekisi; Nate Troyn ja Sara Stromseth-Troyn kohdalla se tarkoittaa sitä, että talvella tuodaan lunta sisätiloihin, jotta heidän Dibs-kissansa pääsee leikkimään lumessa.

The Dodon mukaan kun Dibs oli vielä pentu, Nate Troy kohtasi sen parkkipaikalla. Kulkukissana elänyt Dibs päätti lähteä Troyn matkaan ja hyppäsi hänen auton kyytiin, ja vaikka Troy oli allerginen, ei hän voinut sanoa pienelle karvapallolle ei.

”Hilse aiheuttaa Natelle allergiaa, mutta hän tiesi Dibsin valinneen hänet omaksi ihmisekseen”, Sara Stromseth-Troy kertoi The Dodolle.

Jotta kissa sopeutuisi elämään sisällä ja Troyn allergia pysyisi hallittavissa, Dibsin annettiin alkuun kulkea vapaasti ulkona. Sen myötä ilmeni myös Dibsin rakkaus lunta kohtaan.

”Ensimmäisenä talvena Dibs leikki lumessa tuntikausia, telmien, hyppien ja pitäen hauskaa”, Stromseth-Troy sanoi.

Lumileikkejä suljetulla kuistilla

Dibs on ennen saanut ulkoilla vapaasti, mutta turvallisuussyistä kissasta on tullut vain sisäkissa. Dibsin omistajat eivät kuitenkaan halunneet erottaa lemmikkiään lumesta, joten he päätyivät tuomaan lunta sisätiloihin kissaansa varten.

Nykyisin Dibs saa siis leikkiä lumessa suljetulla etukuistilla, minne sitä tuodaan lapiollinen aina, kun sataa lunta. Vaikka lunta ei ole suuria kinoksia, pursuaa kissa silti iloa ja intoa telmiessään lumessa.

”Se on aina innoissaan, kun näkee lapiollisen lunta ja huudamme ’Dibs!! Lunta!’ Se maukuu meille vastauksena ja juoksee ulos kuistille joka kerta”, Stromseth-Troy kertoi.

Alla olevilta videoilta voit katsoa, miten hauskaa Dibsillä on, kun se leikkii lumessa. Voit seurata Dibsin elämää lisää sille omistetun Facebook-sivun kautta.

Lähde: The Dodo


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.