Video: Tämä sisäkissa rakastaa leikkiä lumessa niin paljon, että sitä tuodaan sille sisätiloihin

Kissanomistajat tuovat lapiolla lunta sisätilaan, jotta kissa saa telmiä siinä.

Mitäpä ei kissanomistaja kissansa eteen tekisi; Nate Troyn ja Sara Stromseth-Troyn kohdalla se tarkoittaa sitä, että talvella tuodaan lunta sisätiloihin, jotta heidän Dibs-kissansa pääsee leikkimään lumessa.

The Dodon mukaan kun Dibs oli vielä pentu, Nate Troy kohtasi sen parkkipaikalla. Kulkukissana elänyt Dibs päätti lähteä Troyn matkaan ja hyppäsi hänen auton kyytiin, ja vaikka Troy oli allerginen, ei hän voinut sanoa pienelle karvapallolle ei.

”Hilse aiheuttaa Natelle allergiaa, mutta hän tiesi Dibsin valinneen hänet omaksi ihmisekseen”, Sara Stromseth-Troy kertoi The Dodolle.

Jotta kissa sopeutuisi elämään sisällä ja Troyn allergia pysyisi hallittavissa, Dibsin annettiin alkuun kulkea vapaasti ulkona. Sen myötä ilmeni myös Dibsin rakkaus lunta kohtaan.

”Ensimmäisenä talvena Dibs leikki lumessa tuntikausia, telmien, hyppien ja pitäen hauskaa”, Stromseth-Troy sanoi.

Lumileikkejä suljetulla kuistilla

Dibs on ennen saanut ulkoilla vapaasti, mutta turvallisuussyistä kissasta on tullut vain sisäkissa. Dibsin omistajat eivät kuitenkaan halunneet erottaa lemmikkiään lumesta, joten he päätyivät tuomaan lunta sisätiloihin kissaansa varten.

Nykyisin Dibs saa siis leikkiä lumessa suljetulla etukuistilla, minne sitä tuodaan lapiollinen aina, kun sataa lunta. Vaikka lunta ei ole suuria kinoksia, pursuaa kissa silti iloa ja intoa telmiessään lumessa.

”Se on aina innoissaan, kun näkee lapiollisen lunta ja huudamme ’Dibs!! Lunta!’ Se maukuu meille vastauksena ja juoksee ulos kuistille joka kerta”, Stromseth-Troy kertoi.

Alla olevilta videoilta voit katsoa, miten hauskaa Dibsillä on, kun se leikkii lumessa. Voit seurata Dibsin elämää lisää sille omistetun Facebook-sivun kautta.

Dibs the #SnowKitty plays in the snow

Hi! I'm Dibs the Cat, but some people call me #SnowKitty. After this video of me playing in the snow got thousands of 'likes' and 'shares' on Cat Mom's Facebook page, my cat parents decided I am really "all that" and it is beyond time that I have my very own Facebook page. Here is the video that made me famous! My cat parents found me as a stray kitten and took me to their house. They let me stay outside for the first year and I loved it, but I got into some fights with other cats and they were worried I would run away. So, now I am always inside the house. Cat Mom and Cat Dad know how much I miss the snow, so they brought the snow to me!

Gepostet von Dibs the #SnowKitty am Sonntag, 10. November 2019
Dibs the #SnowKitty, Take 2!

Moooorrreee Snnooowwww!!!!!

Gepostet von Dibs the #SnowKitty am Montag, 11. November 2019

Lähde: The Dodo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.