Äiti löysi pienokaisensa kylpyhuoneesta partavaahdon peitossa.

Lähes kaikki vanhemmat tietävät, että kun silmä välttää, ehtii jälkikasvu saada aikaseksi jos jonkinlaista huvittavaa (ja toisinaan vähemmän huvittavaa) tekoa ja tempausta. Viraalivideolla nähtävää äitiä odotti vaahtoisa näky kylpyhuoneessa.

VT-sivuston Facebookissa jakamalla videolla nähdään sangen oma-aloitteinen taapero, joka istuu jalat lavuaarissa ja pesee itseään hanan alla. Saippuan sijaan taapero on kuitenkin onnistunut kuorruttamaan itsensä partavaahdolla.

Jukin Median sivujen mukaan video on julkaistu kesäkuussa 2015 ja se on kuvattu Riversidessa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Video on kuitenkin viime päivinä lähtenyt leviämään.

VT on jakanut videon niin, että siihen on lisätty teksti: ”Kun jätät lapsesi yksin 0,001 sekunniksi.” Kommenttiosioon on tullut ihmisiltä niin muisteluja siitä, mitä ovat itse tehneet pienenä tai mitä heidän lapsensa ovat tehneet, huvittuneita reaktiota kuin epäilyjä, että videon tilanne on lavastettu, mutta eräs kommentoija on taustoittanut tilannetta.

”Tämä sai alkunsa, kun hänen isänsä ajoi partaansa ja tyttö halusi auttaa. Heillä oli hauskaa. Älkää viitsikö. Nauttikaa tästä sellaisena kuin tämä on. Vanhemmat pitämässä hauskaa lapsen kanssa ja lapsi selvästi oli riemuissaan. Tämä video on yli kaksi vuotta vanha”, kommentoija sanoo muille.

Voit katsoa videon alta.

When you leave your kid alone for 0.001 secondsAccurate…

Julkaissut VT 18. marraskuuta 2017

Kommentit

Kommenttia