Nokkela poika oli napannut äidin sormuksen mukaan kouluun.

Jokaisella on ollut omia kouluihastuksiaan, jotka voivat vaihtua nopeastikin uuteen, mutta Millien ja Tommyn kohdalla vaikuttaisi olevan kyse enemmän kuin ihastuksesta, sillä Tommy oli kosinut Millieta koulupäivän aikana.

Kun Millie tuli koulusta kotiin ja kertoi tapahtuneesta vanhemmilleen, heitä odotti kuitenkin melkoinen yllätys – Millien saama sormus ei ollut karkkisormus, kuten vanhemmat olettivat.

Millien isä on kuvannut hauskan videon, jolla hän kertoo tyttärensä kosinnasta ja pyytää videolla Millieta tuomaan sormuksen näytille samalla, kun perheenäiti nauraa kuvan ulkopuolella. Syykin äidin huvitukselle selviää, kun Millien saama sormus saadaan näytille.

”Tommy on varastanut äitinsä kihlasormuksen, kolme valtavaa timanttia, ja on kosinut Millieta”, myös huvittunut isä kertoo videolla.

Lyhyt video on julkaistu The LAD Biblen Facebook-sivulla, missä sitä on katsottu jo 22 miljoonaa kertaa. Videon kommenteissa monet ovat kertoneet omia kosintakokemuksiaan lapsuudestaan.

”Minulle tapahtui tämä peruskoulussa. Minusta tykännyt poika otti isoäitinsä kalliin sormuksen ja koetti antaa sen minulle”, eräs kommentoi.

”Kun olin 8-vuotias, ”poikaystäväni” kosi minua ja antoi minulle äitinsä vihkisormuksen. Vein sen kotiin ja äitini käski minun antaa se takaisin, mutta hän ei suostunut ja sanoi, että hänen äitinsä ei ollut enää naimisissa eikä tarvinnut sitä enää”, toinen kirjoitti.

”Tämä muistuttaa minua parhaasta ystävästäni alakoulussa. Hän sai jalokivirannerenkaan koulupihan poikaystävältään ja päivän päätteeksi kuulimme kaikki pojan äidin huutavan hänelle ja kysyvän, mihin rannekoru oli kadonnut”, kommenteissa muisteltiin.

”Minä sain yhdeltä pojalta 1. luokalla hänen äitinsä vihkisormuksen. Olin niin poissa tolaltani, kun äitini pakotti minut antamaan sen takaisin. 14 vuotta myöhemmin sama poika osti minulle kihlasormuksen ja sen äitini antoi pitää. Nyt olemme olleet naimisissa 20 vuotta”, yksi nainen kirjoitti kommenteissa.

Vain aika näyttää, miten Millien ja Tommyn rakkaustarinalle käy, mutta alta voit katsoa videon, jolla isä kertoo tyttärensä kosinnasta ja näet, minkälaisen sormuksen Millie sai:

Little Girl Receives Diamond Ring ProposalShe got a REAL diamond ring and proposal from a boy at school

Julkaissut The LAD Bible 16. marraskuuta 2016

Lähde: Mashable