Koiran unet saivat yllättävän lopun, minkä huomaa sen reaktiostakin.

Jokainen kuorsausta joskus kuunnellut tietää, kuinka ärsyttävää se voi olla. Kuorsaus ei rajoitu kuitenkaan vain ihmisiin, vaan myös koirilla on taipumusta pitää ääntää nukkuessaan.

Israelilaisen koomikon, Tal Solomonin, suloinen cavalier kuuluu kuorsaavien koirien joukkoon. Eräänä päivänä koiransa nukkuessa – ja kuorsatessa – Solomon päätti antaa koiransa maistaa omaa lääkettään.

Solomon nauhoitti koiransa kuorsausta ja toisti sitä sitten nukkuvalle koiralleen samalla ikuistaen tilanteen videolle. Koiran unet tietysti keskeytyivät kovaan ääneen ja sen ilme on näkemisen arvoinen, kuten artikkelin yllä oleva video näyttää.

YouTube-kanavallaan julkaisemansa videon yhteydessä Solomon neuvoo muita kuorsaajasta kärsiviä kokeilemaan samaa kikkaa ja julkaisemaan omia versioitaan YouTubessa – olipa herätettävä kuorsaaja sitten ihminen tai koira.

Osa koiraroduista on alttiimpia kuorsaamiselle kuin muut, mutta joskus vain nukkuvan koiran asennon muuttaminen saa kuorsauksen loppumaan. The Dodon mukaan on kuitenkin tärkeää huomata, että jos koira yllättäen alkaa kuorsata eikä ole ennen niin tehnyt, voi se olla merkki ongelmasta ja voi olla hyvä idea ottaa yhteys eläinlääkäriin.

Katso hauska video artikkelin yltä!

Lähde: The Dodo