Huskyn omistaja lauleskelee sille Annie-musikaalissa kuultua laulua.

Musiikki piristää monia ja varsinkin oman lempikappaleen kuulemisella on tällainen vaikutus. Tähän luotti myös Maya-huskyn omistaja Meredith Sands.

The Dodo-sivusto jakoi Facebookissa videon, jolla Maya mököttää Sandsille, koska hän suihkutti Mayan turkkiin kirppusuojaa. Sands kutsuu koiraansa nimellä, mutta tämä ei reagoi eikä suostu katsomaan emäntäänsä kohti.

Tämän jälkeen Sands kokeilee, auttaisiko Annie-musikaalissa kuullun Tomorrow-kappaleen laulaminen, sillä Sandsin mukaan se on Mayan lempilaulu. Videolla nähdään ja kuullaan, miten koira alkaa aluksi ulvoa omistajansa laulaessa ja lopulta se lopettaa mököttämisen ja kääntyy katsomaan Sandsia.

Alun perin YouTubessa julkaistua videota on katsottu The Dodon Facebook-sivulla kymmeniä miljoonia kertoja ja se on saanut ilahtuneen vastaanoton.

”Kiitos kaikille. Maya on minun vauvani!”, Sands kirjoittaa julkaisun kommenteissa.

YouTubessa on julkaistu myös toinen video, jolla samainen Tomorrow-laulu saa Mayan ulvomaan jo sen ensimmäisestä sanasta alkaen. Voit katsoa videon siitä täällä.

Voit katsoa The Dodon jakaman lyhyemmän ja tekstitetyn version mököttävästä Mayasta alta ja alkuperäisen, YouTubessa julkaistun videon artikkelin yltä.

Husky Can’t Resist Singing Along To Her Favorite SongEven when she’s grumpy, this husky can’t resist singing along to her favorite song

Julkaissut The Dodo 7. syyskuuta 2017