Video: Koira vie hevoselle porkkanan herkuteltavaksi

Eläinten maailmassa tavataan toisinaan lajirajat ylittävää ystävyyttä.

Koirien sanotaan olevan ihmisten parhaita ystäviä, mutta ihminen ei ole ainoa, joka saa nauttia koirien uskollisuudesta ja huomaavaisuudesta. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin ihastuttanut video, jolla koira vie ystävälleen hevoselle porkkanan herkuteltavaksi.

Video on hyvä osoitus eläinten maailmassa toisinaan tapahtuvasta lajirajat ylittävästä ystävyydestä. Videolla koira päästetään talosta ulos ja se säntää porkkana suussaan laitumella olevan hevosen luo, antaa porkkanan sille ja tulee vihellyksestä takaisin talon pihan puolelle.

Koira menee niin määrätietoisesti vauhdilla hevosen luo, ettei videolla nähtävä hetki ole ainoa kerta, kun koira toimii näin. Video on alun perin julkaistu kesällä 2017 Tina LeVoir-Jonesin Facebook-sivulla.

”Tämä on mahtavaa! Katsokaa tarkkaan. Ystäväni sai hänen koiransa tuomaan porkkanan hänen hevoselleen”, LeVoir-Jones kirjoittaa videon yhteydessä.

Video on lähtenyt leviämään kuluvana kesänä uudelleen Twitterissä. Voit katsoa alla olevalta videolta, miten innolla koira vie ystävälleen porkkanan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.