Pieni söpöläinen opettelee kävelemään rullien avulla.

Kuuden viikoinen ikäinen Tumbles-koiranpentu syntyi ilman etujalkoja. Parin viikon ikäisenä suloinen pentu vietiin apua tarvitsevia koiria pelastavan ja suojaa niille tarjoavan ohiolaisen Friends of the Shelter Dogs (FOSD) -järjestön luo.

Julkaissut Crystal Richmond 13. marraskuuta 2015

FOSD:n Facebook-sivulla julkaistiin Tumblesista kuva, joka osui erään pariskunnan silmiin. BuzzFeedin mukaan pariskunta otti yhteyttä järjestöön ja ehdotti, josko pennun liikkumista helpotettaisiin mittatilaustyönä tehdyllä pyörätuolilla.

”Pari keksi mallin ja otti yhteyttä Ohion yliopiston Innovation Centeriin saadakseen apua pyörätuolin tekoon heidän 3D-tulostimella”, FOSD:in kuuluva Angela Marx kertoi.

Tumbles totuttelee pyörätuoliinsa ja Marxin mukaan edessä on prosessi.

”Se on pieni söpöläinen ja eikä käyttäydy kuin sillä olisi rajoitteita”, Marx sanoi.

”Koska se on niin pieni ja vielä kasvuvaiheessa, sen pitää opetella kävelemään kunnolla. Kun pyörätuoli on sopiva, Tumbles pääsee fysioterapiaan”, Marx jatkoi pennun tulevaisuudesta.

Tumbles on otettu innolla vastaan ihmisten keskuudessa ja Marx kertoo järjestön olevan iloisia koiranpennun puolesta. Tumbles ei ole tällä hetkellä adoptoitavana, mutta sen sijaiskoti todennäköisesti ottaa koiran itselleen.

”Sen sijaisäiti on rakastunut Tumblesiin ja tekee töitä antaakseen koiranpennulle mahdollisuuden onnelliseen elämään”, Marx kertoi.

Alla olevalla videolla Tumbles sovittaa pyörätuoliaan ensimmäistä kertaa.

November 10, 2015. Tumbles at his first wheelchair fitting! I think it’s so cute and funny when Little Silly tips…

Julkaissut Crystal Richmond 12. marraskuuta 2015

Lähde: BuzzFeed

Kommentit

Kommenttia