Aikuiset haastettiin katsomaan musiikkivideoita ja olemaan samalla laulamatta kappaleiden mukana.

Kun kuulet tutun, hyvän biisin, on usein vaikea olla lauleskelematta ja jammailematta sen tahtiin. Vielä vaikeampaa se on, kun tietoisesti koetat olla laulamatta mukana, kuten Fine Brothers Entertainmentin (FBE) yhdeksälle aikuiselle heittämä haaste ja sen toteutuksesta tehty video osoittavat.

Haasteessa on siis yksinkertaisesti kyse siitä, että osallistuvat aikuiset katsovat kuulokkeet päässä musiikkivideoita ja koettavat parhaansa mukaan olla laulamatta mukana. FBE vielä myöhemmin vaikeuttaa haastetta niin, etteivät osallistujat saa edes jammailla biisin mukana.

Katsottavakseen osallistujat saavat haasteen aikana muun muassa Queenin Bohemian Rhapsodyn, Bee Geesin Stayin’ Aliven ja Bel-Airin prinssi -ohjelman tunnusmusiikin. Osallistujien reaktiot kertovat, kuinka hankala haaste on koettaa voittaa ja monen kappaleen kohdalla osallistujat epäonnistuvatkin olemaan laulamatta mukana.

Katso hauska video haasteesta artikkelin yltä ja kokeile samalla itse, voitko olla laulamatta mukana osallistujille näytettyjen musiikkivideoiden aikana ja kerro sen jälkeen kommenteissa, onnistuitko!