Tekemisen puute voi ajaa tekemään asioita, joita ei yleensä tee.

Näissä Wimp -sivuston esittelemissä uutisissa ovat pääosassa vaimot, joilla ei ole ollut tekemistä, joten he ovat keksineet miehilleen kepposia. Uskaltaisitko tehdä näistä kepposista miehellesi yhtäkään? Sehän on pian halloween, jolloin voisi olla lupa vähän keksiä kepposia!

Aika moni pelkää hämähäkkejä, mutta tämän vaimon mies ei taida enää pelätä kovin pieniä hämähäkkejä. Hänen vaimonsa nimittäin oli piilottanut banaaniterttuun tarantellan nahan, jonka hän oli pyytänyt itselleen eläinkaupasta. Ottikohan mies eron vaimostaan sen jälkeen, kun oli aikonut syödä banaania?

Tämäkään aviomies ei tainnut pitää vaimonsa yllätyksestä. Hänen vaimonsa oli nimittäin vaihtanut deodoranttipullon sisällön kermajuustoon. Juusto ei taida haista kainaloissakaan kovin hyvältä. Jos mies on ehtinyt sitä laittamaan kainaloon, on hän saanut haisevat ja tahraiset kainalot.

Vaimot jaksavat kiusata miehiään näköjään myös viimeisillään raskaana ollessaan. Eräs raskaana oleva vaimo kaatoi vesipullon vedet haarojensa väliin, istuessaan sohvalla. Mies taisi luulla lapsivesien menneen ja synnytyksen alkaneen. Kun synnytys on lopulta alkanut oikeasti kipuineen ja supisteluineen, ei ole vaimoa tainnut enää naurattaa.

Erään miehen vaimo taitaa pitää Nicolas Cagesta, koska hän liimasi tämän näyttelijän kuvia kaikkialle kotiin mm. kaukosäätimeen sekä miehensä lompakkoon. Mies kertoi, kuinka ”ihanaa” olikaan herätä aamulla nähdäkseen tämän kaiken.

Katso vielä tästä alta video tai avaa se auki tästä. Videossa vaimo tarjoaa miehelleen munkkia, jonka päällä on tomusokerin sijaan talkkia, jota käytetään esimerkiksi vauvoilla vaippaihottumassa. Hyi maistui varmaan todella pahalta. Mies rukka.

Jos uskallat katsoa, näet videon alla vielä kuvan aiemmin mainitusta banaanitertusta, jonka sisällä on tarantellan nahka. Saat auki sen myös tästä.

Lähde: Wimp