Vaimo paljasti odottavansa perheen esikoista – tuleva isä reagoi suloisen innostuneesti

Mieltä lämmittävä reaktio ikuistettiin videolle, joka on alkanut levitä netissä.

Tuleva isä oli pakahtua innosta, kun hänen vaimonsa paljasti odottavansa parin esikoista. Ronald Gutierrezin suloinen reaktio on ikuistettu videolle, joka julkaistiin Twitterissä ja siitä on sittemmin tullut nettihitti.

Buzzfeedin mukaan Gutierrezin vaimo, Tania Perez-Gutierrez paljasti syyskuun 2016 lopulla miehelleen olevansa raskaana. Odottava äiti oli peittänyt sängyllä olevat positiivisen raskaustestituloksen sekä ultraäänikuvan ja pyysi sitten miestään tulemaan huoneeseen kanssaan.

Gutierrezin ei tarvinnut kauaa katsoa, mitä sängyllä on, kun hän jo luulee tietävänsä mistä on kyse.

”En usko sinua, en uskoa sinua”, innostunut mies toistelee videolla.

Perez-Gutierrez oli asettanut kameran kuvaamaan hetkeä ja hänen siskonsa, Cristina Perez, julkaisi reaktiovideon Twitterissä, missä video lähti leviämään netissä. Perez kertoi Buzzfeedille olevansa todella iloinen nähtyään lankonsa reagoivan noin.

”Olen koulun takia pois kotoa ja kun siskoni lähetti minulle videon, vartaloni meni täysin kananlihalle”, tuleva täti kertoi.

Perez sanoi siskonsa soittaneen hänelle etukäteen, jotta he yhdessä keksisivät ideoita tavoista paljastaa raskaus Gutierrezille.

”Siskoni halusi Ronaldin saavan tietää heti, joten hän päätti mennä Walmartiin ja osti vauvojen lelun ja laittoi ultraäänikuvan sen sisään”, Perez kertoi.

Voit katsoa suloisen videon alta ja jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lähde: Buzzfeed


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.