Nämä teot voivat valaa uskoa itseesi, jos olet hieman alamaissa.

Kaikista itsevarmimmallakin on huonoja päiviä, jolloin tuntuu, ettei mikään onnistu tai mene niin kuin haluaisi ja on hieman vaikeuksia uskoa itseensä. Pure Wow’n mukaan on kuitenkin olemassa pieniä, nopeita tekoja ja tapoja, jotka voivat antaa sinulle lisää potkua, valaa uskoa itseesi ja antaa lisää itsevarmuutta, kun sitä kaipaat.

Jos siis sinulla on vaikeuksia uskoa itseesi, koeta tehostaa itsevarmuuttasi jollakin näistä teoista:

1. Laula suihkussa kuin olisit maailman suurin poptähti esiintymässä lavalla. Ota mallia vaikkapa Beyoncésta ja voimaannuta itseäsi voimakkailla kappaleilla.

2. Suihkauta hieman hajuvettä. Journal of Cosmetic Sciences -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan ihmisillä, jotka käyttävät tuoksua, on taipumus tuntea olonsa itsevarmemmaksi.

3. Hengitä useamman kerran hitaasti ja syvään, jotta maksimoit hapen virtaamisen keuhkoihisi ja aivoihisi.

4. Hymyile – olipa se sitten jollekin muistolle tai hauskalle videolle.

5. Päästä muutama kirosana suustasi. Psychology Todayn mukaan kirosanojen käyttäminen voi saada sinut tuntemaan olosi voimaantuneemmaksi.

6. Pukeudu asuun, joka saa sinut tuntemaan, että olisit se, joka määrää ja näyttää kaapin paikan.

7. Kuntoile. Tee edes muutama punnerrus tai kyykkää hetki, jotta vapautat hieman jännitteitä lihaksistasi.

8. Seiso suoremmassa. Itsevarman ryhdin omaavien on todettu olevan onnellisempia ja ajattelevan positiivisemmin.

9. Muistele kaikkia upeita saavutuksiasi ja ole ylpeä itsestäsi. Muistatko sen esitelmän töissä, joka meni nappiin? Ja lopulta johti ylennykseen? Se oli mahtavaa, vai mitä?

10. Laita Rocky-elokuvan tunnusmusiikki soimaan ja juokset portaita ylös ja alas – vaikka ne olisivat vain oman kotisi portaat.

Löydät lisää vinkkejä täältä.

Lähde: Pure Wow