Suurta suosiota nauttiva musiikkiohjelma tulee taas syksyllä ruutuihin.

Nelonen on paljastanut seuraavan Vain elämää -kauden tähdet. Kahdeksan mukana olevaa artistia ovat Redrama (kuvassa vas.), Pete Parkkonen, Yona, Tommi Läntinen, Erika Vikman, Jyrki 69, Meiju Suvas ja Mikko Alatalo.

Tähtiartistit ovat suunnanneet tiistaina 24. toukokuuta Hirvensalmen Satulinnaan, missä ohjelmaa kuvataan. Uusi kausi on jo sarjan 13. ja tänä vuonna Vain elämää täyttää myös pyöreitä; ensimmäinen kausi käynnistyi lokakuussa 2012.

Vain elämään tunteikkaan musiikkileirin aikana artistit tutustuvat toisiinsa musiikin avulla ja esittävät omat persoonalliset versionsa toistensa kappaleista. Ohjelman Instagram-sivulla kuvauksista on lähetetty jo terveisiä.

”Eka päivä takana ja tunnelma on jotenkin ainutlaatuisen ihana”, Satulinnasta julkaistun kuvan yhteydessä kerrotaan.

Artistijoukko on jälleen monenkirjava. Mikko Alatalolla on takana monipuolinen ura, johon mahtuu niin musiikin tekoa, laulamista, toimittajan töitä kuin työt kansanedustajana.

Erika Vikman on kruunattu vuonna 2016 tangokuningattareksi ja tällä hetkellä hän luo uraa suomenkielisen diskopopin parissa toteuttaen rohkeasti visiotaan. Jyrki 69 puolestaan tunnetaan etenkin kansainvälistä suosiota nauttivan ja yli 30 vuotta pystyssä olleen goottirockyhtye The 69 Eyesin laulajana.

Kokemusta pöytään tuo myös lukuisia kulta- ja platinalevyjä yli 40 vuotta kestäneen uransa aikana saanut rokkari Tommi Läntinen, joka nähtiin alkuvuodesta mukana myös Uuden Musiikin Kilpailussa. Monipuolisuutta tarjoilee Redrama, joka taituroi musiikissaan genrerajoista välittämättä räpin, elektronisen musiikin, jazzin, reggaen ja popin välimaastossa.

Kameleonttimainen Yona on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja osaa myös taidokkaasti eri genreillä leikittelyn tangosta jazziin ja hiphopista poppiin luoden ajatonta, eklektistä taidepoppia. Uuden kauden naisista kokenein on 13 albumia julkaissut ja niistä useita kulta- ja platinalevyjä saanut Meiju Suvas, jonka ensimmäinen pitkäsoitto täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

Kahdeksas Satulinnaan suuntaava artisti, Pete Parkkonen, tunnetaan monipuolisena ja energisenä esiintyjänä. Idols-ohjelmasta uransa käynnistänyt Parkkonen kohautti muutama vuosi sitten Kohta sataa -musiikkivideollaan, josta voit lukea lisää täällä.

Vain elämää -ohjelman 13. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.