Parkkosen videota on ehditty tituleerata jo härskin rohkeaksi sekä Suomen irstaimmaksi musiikkivideoksi.

Joulunalusviikolla on puhuttu paljon laulaja Pete Parkkosesta. Marraskuun lopulla MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelman voittanut Parkkonen julkaisi tiistaina uuden Kohta sataa -kappaleensa musiikkivideon, joka on seksikkyydellään noussut otsikoihin ja puhuttanut runsaasti niin sosiaalisessa mediassa kuin kahvipöytäkeskusteluissa.

Idols-ohjelmasta kahdeksan vuotta sitten julkisuuteen nousseen Parkkosen videolta ei paljasta pintaa puutu, sillä suuren osan videosta mies on ilman paitaa, öljyttynä tai märkänä ja välillä vain talvitakki haarovälinsä peittona. Videolla Parkkonen kiemurtelee eroottisesti ja muun muassa suihkuttaa samppanjaa pullosta, jota pitelee haarovälinsä edessä.

Esimerkiksi Ilta-Sanomat on todennut videon olevan härskin rohkea, kun taas musiikkilehti Rumba on julistanut videon Suomen musiikkihistorian irstaimmaksi. Seksiä tihkuvan videon on ohjannut ja käsikirjoittanut Viivi Huuska.

Video on nopeasti kerännyt suuren määrän katseluja – tätä kirjoittaessa sitä on YouTubessa katsottu yli 640 000 kertaa. Vaikka soraääniäkin on joukossa, ovat monet silti ottaneet videon vastaan erittäin positiivisella mielellä.

”Kyllä sai pari kertaa hierasta silmiä, että ei oo ennen tämmöistä nähty näillä leveysasteilla. Ei paha, kiva joululahja”, yksi kommentoi Parkkosen Facebook-sivulla.

”OHO! Rohkeaa Pete! Mielipiteitä varmasti löytyy laidasta laitaan niin kuin jokaiselta aina. Mutta itse peukutan, että uskaltaa tehdä ja elää elämäänsä niin kuin itse haluaa! Kokeilla uutta, hakea rajoja ja kokemuksia”, toinen kommentoi puhuttavaa videota.

”Uusimpien tutkimustulosten mukaan ilmaston lämpenemisen syy ei ole kasvihuonekaasut vaan @peteparkkonen uusin musiikkivideo”, eräs kommentoi Twitterissä.

”Hauskaa leikkiä musiikkivideoiden kuvastolla ja sukupuolirooleilla. Well played, sir”, toisessa twiitissä sanotaan.

”Kerrankin näin, että mies näyttää paljasta pintaa estottomasti! Ja kyllä tuota kroppaa kelpaa esitellä. Naiset tehneet samaa kautta aikojen”, Facebookissa kirjoitetaan.

Voit katsoa puhuttavan musiikkivideon artikkelin yltä ja lukea sen herättämää keskustelua esimerkiksi Twitteristä tai Parkkosen omalta Facebook-sivulta.

Mitä mieltä sinä olet videosta? Kerro se alla kommenteissa!