Tutkimus: Yksi kolmesta naisesta kokee paineita nuorelta näyttämisestä

Osa naisista murehtii päivittäin siitä, kuinka vanhalta näyttää.

Monet naiset pyrkivät jatkuvasti pitämään ihonsa nuorekkaana ja hehkuvana, mistä kertoo myös kauneusmarkkinoiden miljardibisnes. Tätä tukee myös tutkimus, joka Female Firstin mukaan sai selville, että yksi kolmesta naisesta tuntee paineita nuorelta näyttämisestä.

Female Firstin mukaan suurin kehu, jonka yli 35-vuotiaalle naiselle voi sanoa, on kertoa hänen näyttävän nuorelta hoikan sijaan. 60 prosenttia naisista myönsi tämän parantavan itsetuntoa eniten.

Sanctuary Spa Wonder Oil Serumin teettämän tutkimuksen mukaan yksi viidestä naisesta on päivittäin huolissaan siitä, kuinka vanhalta näyttävät. 10 prosenttia naisista miettii asiaa jopa useita kertoja päivässä.

”Työssäni näen liian useita naisia, joilla on yhteiskunnallisten paineiden takia epävarmuutta ulkonäkönsä suhteen”, Sanctuary Span ihonhoitoasiantuntija ja julkkiksille kasvohoitoja tekevä Nichola Joss kommentoi Female Firstille.

”Äitinä on lannistavaa saada tietää, että naiset miettivät päivittäin kuinka vanhalta näyttävät ja pahempaa on, että alle 24-vuotiaat uskovat näyttävänsä vanhemmilta kuin oikeasti ovat. Ikä on jotain, mitä pitäisi juhlia ja hyväksyä”, Joss lisäsi.

Sanctuary Span tutkimuksesta ilmeni, että naiset ovat itsensä ankarimpia kriitikoita nuoremmalla iällä; yksi viidestä alle 24-vuotiaasta uskoo näyttävänsä vanhemmalta kuin oikeasti on verrattuna vain seitsemään prosenttiin yli 55-vuotiaista.

”Ryppyjä tulee kaikille ja on tuotteita, jotka tarjoavat näkyviä parannuksia ihon ulkonäköön, mutta lopulta ajatus siitä, että vanheneminen on pahasta, on saatava loppumaan”, Joss sanoi.

Lähde: Female First


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.