Tämä yksittäinen asia kannattaa lisätä jokaiseen asuun!

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja pandemia tulee toivon mukaan taas helpottamaan. Siispä onkin taas aika miettiä, mitä ihmettä sitä tulikaan puettua päälle ennen pandemiaa ulos lähtiessä. Nyt on hyvä hetki heittää verkkarit ja trikoot nurkkaan ja panostaa taas omaan ulkoiseen olemukseen!

Voit toki tehdä jotain massiivista, kuten aloittaa uuden kuntoiluohjelman, käydä kampaajalla tai uusia koko vaatevaraston, mutta tutkimuksen mukaan on olemassa myös eräs keino, joka kohentaa ulkonäköäsi saman tien, mutta säästää sinulta paljon aikaa, vaivaa, ja kenties myös rahaa.

Kyseessä ovat aurinkolasit! Tämä on hyvä uutinen meille kaikille, sillä kesä on lähestymässä ja mikä olisikaan parempi asuste kesään, kuin aurinkolasit?

Salaisuus aurinkolasien positiivisen vaikutuksen takana on se, että ne tekevät kasvoista kuin kasvoista symmetriset. Symmetrisyys puolestaan tekee meistä toisten silmissä viehättävämpiä. Aurinkolasit myös tekevät kasvoistasi veistoksellisemmat ja peittävät alleen pienet virheet, kuten tummat silmänaluset tai rypyt.

Aurinkolasit myös tekevät sinusta mystisemmän, ja siten jopa mielenkiintoisemman muiden silmissä!

Nyt on siis oikea aika kaivaa vanhat aurinkolasit pölyn alta esiin tai lähteä etsimään uudet upeat pokat kesäksi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Andre Furtado, Unsplash