Tämä on tutkijoiden mukaan yleisin seksiuni hyvästä syystä.

Alitajuntasi hallitsee uniasi, etkä tietenkään voi päättää, mistä näet öisin unta. Miksi sitten lähes kaikki miehet näkevät tätä samaa unta?

Seksiunet ovat hyvin yleisiä, ja mielikuvituksesi saattaa olla hyvinkin tuottelias, kun se kyhää unia kasaan. Erään tuoreen tutkimuksen mukaan eräs uni on kuitenkin selkeästi muita yleisempi. Sen mukaan 92 % miehistä näkee unia seksistä eksänsä kanssa.

Kun naisten kohdalla tutkittiin samaa, paljastui, että naisista vain 54 % näkee unia seksistä eksän kanssa. Tässä on melkoinen ero miesten vastaaviin lukemiin! Naisten yleisin uni oli seksi ystävän kanssa, ja toiseksi yleisin oli seksi työkaverin kanssa.

Asiantuntijoiden mukaan seksiunen näkeminen eksästä ei sinänsä vielä merkitse välttämättä mitään. Eksästä unen näkeminen saattaa kertoa yksinkertaisesti turvallisuuden hakuisuudesta. Kun ajat ovat epävarmat, kuten nyt koronapandemian aikaan, on luonnollista, että haemme turvaa menneisyydestä ja tutuista asioista. Näihin saattaa monelle kuulua myös eksä.

Toki uniin saattaa myös liittyä epätietoisuutta siitä, miksi suhde kariutui ja miksi erositte. Ehkä ette koskaan käsitelleet eroanne kunnolla, ja siksi eksä palaa luoksesi unissasi.

Oletko kysynyt kumppaniltasi, kuuluuko hänkin niihin 92 prosenttiin, jotka näkevät seksiunia eksästään?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Damir Spanic, Unsplash