Yksikään nainen ei ole tutkimuksen mukaan täysin hetero.

Brittiyliopiston tekemä tutkimus väittää, että naiset eivät ole koskaan täysin heteroja, vaan joko biseksuaaleja tai lesboja. Suurin osa itsensä heteroiksi määrittelevistä naisista kiihottuu videoista niin alastomista miehistä kuin alastomista naisista.

Essexin yliopiston tohtori Gerulf Riegerin johtamaan tutkimukseen osallistui 345 naista, joiden reaktioita videoihin alastomista miehistä ja naisista analysoitiin. Reaktioissa huomioitiin esimerkiksi, laajenivatko pupillit reaktiona seksuaaliseen ärsykkeeseen.

Telegraphin mukaan tuloksista ilmeni, että 82 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista kiihottui kummastakin sukupuolesta. Heteroksi tunnistautuneista naisista 74 prosenttia kiihottui vahvasti niin viehättävien miesten kuin naisten videoista.

”Vaikka suurin osa naisista kertoo olevansa heteroita, tutkimuksemme selvästi osoittaa, että kun on kyse siitä, mikä kiihottaa heitä, he ovat joko biseksuaaleja tai lesboja, mutta eivät koskaan heteroja”, Rieger kommentoi tuloksia.

Tutkimukseen osallistuneet lesbot sen sijaan osoittavat vahvempaa seksuaalista reaktiota naisiin kuin miehiin. Tutkijoiden mukaan lesbot olivat eniten miesten kaltaisia reaktioissaan, koska yleensä miehet osoittavat selviä seksuaalisia reaktioita suosimaansa sukupuolta kohtaan.

Riegerin mukaan tutkimus osoitti myös, että maskuliinisemmalla tavalla pukeutuvat lesbot eivät välttämättä ole maskuliinisempia käytökseltään.

”Vaikka osa lesboista oli maskuliinisempia kiihottumisessaan ja toiset olivat käytökseltään maskuliinisempia, ei siitä ollut osoitusta, että kyse olisi ollut samoista naisista”, Rieger sanoi.

”Tämä osoittaa, että naisten tavoista esiintyä julkisuudessa ei voi päätellä mitään heidän mieltymyksistään seksuaalisen roolinsa suhteen”, tohtori totesi.

Aiheeseen liittyen, toinen tutkimus on osoittanut, että naiset katsovat miehiä huomattavasti todennäköisemmin lesbopornoa. Voit lukea artikkelin tästä tutkimuksesta täältä.

Lähde: Telegraph