Tutkimus: Kaukosuhteessa olevat keskittyvät paremmin positiivisiin muistoihin

Muiden parien kannattaisi ottaa tässä asiassa mallia kaukosuhteessa olevilta pareilta.

Kaukosuhteessa olevat parit osaavat paremmin keskittyä positiivisiin parisuhdemuistoihin, joissa toinen tunsi olonsa erityisen rakastetuksi tai turvalliseksi kumppaninsa seurassa, käy ilmi tutkimuksesta. Kaukosuhteessa olevat myös jakavat sellaisia muistoja keskenään paremmin.

Tutkimukseen osallistui 533 ihmistä, jotka olivat seurustelleet vähintään puoli vuotta ja olivat parhaillaan kaukosuhteessa. Välimatkaa osallistuneilla pareilla oli vähintään 160 kilometriä.

Parit, jotka olivat taitavampia nauttimaan yhteisistä hetkistä, olivat emotionaalisemmin positiivisempia parisuhteestaan. Tämä ei ole niin helppoa, miltä se kuulostaa, koska ihmisillä on usein lyhytaikaisia reaktioita iloisiin tapahtumiin ennen kuin he palaavat takaisin normaaliin onnellisuuteensa.

Kaukosuhteessa olevat parit sen sijaan saavat nuo hetket kestämään pidempään, koska heidän on tavallaan pakko tehdä niin.

Tutkimuksesta jää hyvä opetus kuitenkin myös samassa kaupungissa asuville pariskunnille: mieti ja paneudu todella onnellisiin hetkiin parisuhteessasi, jotta todella koet ne – näin voit olla onnellisempi.

Lähde: Cosmopolitan


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.