Meikkaaminen voi viedä aikaa ja vaatia yrittämistä, mutta näillä vinkeillä se onnistuu helpommin ja nopeammin.

Näiden meikkivinkkien avulla voit nukkua aamulla hieman pidempään ilman, että joudut tekemään suuria muutoksia ehostautumisrutiineihisi.

Käytä sormiasi häivytykseen

Sen sijaan, että valitsisit oikean sudin jokaista tuotetta varten, pese kätesi hyvin ja käytä sormiasi häivytyksessä. Jos teet sen hyvin, lopputulos voi näyttää vielä enemmän luonnolliselta kuin oikealla sudilla tehtynä. Sormia käyttämällä pystyt myös säätelemään paremmin, kuinka paljon meikkituotetta laitat kasvoillesi.

Meikkaa ensin silmäsi

Jos haluat panostaa silmämeikkiin enemmän, tee se ensin ja sitten vasta laita meikkivoide tai peitevoide. Jos teet silmämeikin alta pois, et joudu korjailemaan muuta meikkiä lopuksi kuin muuten saattaisit joutua. Se on tehokkaampaa myös sen takia, että voit keskittyä silmiisi ilman, että joudut huolehtimaan siitä, että sotket muita alueita.

Rohkeat huulet

Jos sinulla ei ole paljoa aikaa tehdä meikkiä, tehokas tapa on silloin meikata niin, että huomio korostuu huuliisi. Yhdistä siihen ripsiväri ja näytät upealta hetkessä. Pelkän rispivärin kanssa voi huoletta käyttää rohkeaa huulipunan sävyä ja antaa huulten kimmeltää mattapintaisuuden sijaan.

Käytä paksua rajauskynää

Jos haluat tehdä smokey eye -silmämeikin tai kissamaiset rajaukset, valitse tavallisen rajauskynän sijaan paksumpi kärkinen ja säästät aikaa.

Käytä liinoja kasvojen pesussa

Meikkien poistamiseen, kasvojen pesemiseen ja ihon rauhoittamiseen on olemassa omat liinansa myynnissä. Näitä käyttämällä voit myös säästää aikaa meikkiä poistaessasi. Muista vain pestä kasvosi kunnolla edes joka toinen päivä.

Lähde: Become Gorgeous


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia