Maailma muuttuu ja aika kuluu, mutta yksi asia pysyy – ihmiset tulevat aina lisäämään itsestään mielenkiintoisia (noloja) kuvia julkiseen jakoon internetin syövereihin.

Oli kyse sitten kännikuvista, taidokkaista kuvanmuokkauksista tai peilin kautta otetuista poseerauskuvista, Irc- galleria toimi isona yhteisenä kuvapankkina kaikille niille, jotka olivat valmiita jakamaan ikimuistoiset hetkensä suomen kansalle.

Valmistaudu siis nauramaan muiden onnettomille otoksille, mutta muista, että voit törmätä myös omiin kuviin mikäli olet Irc- galleriaa aikoinaan käyttänyt.

1.Tämä kuva edustaa 2000- luvun alun kulta-aikaa. Kaula täynnä fritsuja, paidan kaulukset lepattavat lepattamistaan ja kuvaa koristaa silloin niin fiksuna pidetty “.com” lausahdus. Itsevarmuus paistaa niin kirkkaasti, että kuvassa olijatkin suojautuivat uv-säteiltä tyylikkäillä 90-luvun aurinkolaseilla.

 

2.Yksi Irc- gallerian trendikkäimmistä ja suosituimmista poseerauksista oli “tyttörakkaus”, joka tarkoitti nimensä mukaan tyttöjen välistä läheisyyttä – mielellään porukassa.

 

4.Mitä kotibileissä edes tehtiin ennen SingStar -peliä? Tyylipisteet raidoitetuista hiuksista, matalavyötäröisistä farkuista ja tyhjennetystä vappupallosta seinällä.

 

5.Halusitko matkustaa maailman ääriin tai kiivetä Everestin huipulle? Sehän onnistui ihan käden käänteessä kuvanmuokkausohjelmilla. Voi pojat! – kuinka niitä käytettiinkään. Tässä esimerkkinä mies, joka surullisena katsoi kaupungin palavan poroksi.

 

6.Ulkomaan matkailun kokemukset jaettiin Irc- galleriassa kaikkien kesken. On eksoottista lettikampausta, on eläinprinttiä ja pinkkiä pörrökarvaa. Kyllä elämä maistuu.

 

7.Humalatilaa tuli mainostaa mahdollisimman selkeästi ja kuvaavasti. Mitä naurettavampi ilme, sitä parempi kuva. Siisteys ja imago oli toissijaista. Mitä sitten jos lattialla on kaksi vanhaa patjaa ja likaisia vaatteita?

 

 

A post shared by IRC-Galleria blog (@ircgalleria) on

8.Yksi asia on selvä: Maailmassa ei ole matalavyötäröisempiä housuja. Tämä kuva edustaa tyypillisintä omakuvaa, jossa kuva otettiin yleensä likaisen tai juuri pyyhityn peilin kautta. Paita ylös, stringit esiin ja napakoru näkyviin.

 

9.Parhaimmat kuvanmuokkaukset aiheuttivat katsojilleen migreenin.

 

10. Kotibileet, saunabileet, mitkä tahansa bileet. Paljasta pintaa oli oltava ja sitä piti tietysti esitellä kaikille muillekin.

 

11.Jos sinulla oli lävistys huulen ylä- tai alapuolella, tiesit kuuluvasi joukkoon.

 

12. Poseeraus konepellin päällä toimii myös ilman taustajoukkoa.

 

13. Ihmiset jakoivat kuvia myös rakkaista lemmikeistään.

 

14. Tämä kuva – arvoisat naiset, on täydellinen demonstraatio siitä, mitä tämä vuosituhannen alku toi tullessaan. Kaunista perhoskuviota koristaa erittäin suosittu tribaalikuvio, joka asettuu paikoillensa – mihinkäs muualle kuin alaselkään. Kaiken kruunaavat glitterkoristeiset housut, jotka kannustavat käyttäjäänsä tuomaan todellisen glamourinsa esille.

 

Jaa tämä nostalginen artikkeli kaikille ystävillesi, joiden päivää haluat hauskuuttaa.

Lähde: instagram.com/ircgalleria