Pariskunta on työskennellyt tuliesiintyjinä, joten elementti on heille entuudestaan tuttu.

Moni morsian haluaa säilyttää hääpukunsa juhlapäivän jälkeen, mutta April Choi ja Bethany Byrnes toimivat toisin. Naisten häämekot sytettiin tuleen häiden päätteeksi, kun ne olivat vielä heidän yllä, kertoo INSIDER.

Viime lokakuussa naimisiin mennyt pariskunta halusi hääseremoniansa päättyvän suureen huipennukseen. Niinpä päivän päätteeksi kaksi naisten hääseurueisiin kuulunutta henkilöä sytytti naisten mekkojen laahukset tuleen.

Cukini Studiosin Michael Huang ja SSChons Photographyn Sherry Schons ikuistivat näyttävän hetken kuviksi. South West News Service (SWNS) on julkaissut myös videon, jolla näytetään kuinka mekot leimahtavat liekkeihin ja miten naiset irroittavat laahukset, ettei tule liian tukalat oltavat.

Sekä Choi että Byrnes ovat olleet ammattilaisia tuliesiintyjiä kahdeksan vuoden ajan, joten heillä on paljon kokemusta erilaisista tulitempauksista. INSIDER:n mukaan heillä oli yllään tuliturvalliset leggingsit, jotka suojasivat heidän jalkojaan, ja naisten mekkojen laahukset muokattiin niin, että ne sai nopeasti irrotettua yltä ja niissä oli hitaasti palavaa kangasta.

Choi kertoi New York Postille, että mekot yritettiin saada syttymään tasaisesti, mutta tuli nopeasti levisi pitkin hänen laahustaan, kun taas Byrnesin laahus syttyi hiemaan hitaammin.

”Minusta tuntuu, että Bethany kesti omassaan kahdeksan sekuntia ja minä 12 sekuntia ennen kuin laahus täytyi irrottaa”, Choi sanoi lehdelle.

”En ole koskaan nähnyt kahden morsiamen tekevän jotain tällaista. En tiedä ylipäänsä monia samaa sukupuolta olevia aviopareja. En tiedä ketään toista, joka olisi polttanut hääpukunsa häissä”, Choi lisäsi.

”En usko, että koskaan unohdan sitä eikä kukaan muukaan, joka oli paikalla häissä, etenkään vanhempamme, jotka olivat todella huolissaan turvallisuudestamme”, Choi jatkoi.

Naisten vanhemmat olivat todella hermostuneita tulitempauksesta, mutta niin oli myös Byrnes.

”Olen tehnyt tuliesiintymistä huvin vuoksi ja ammattimielessä, mutta kun näin, miten sytytysainetta kaadettiin Aprilin mekolle, en voinut olla ajattelematta, miten paljon sitä oli. Se oli todellinen adrenaliiniryöppy, kun mekot syttyivät tuleen”, Byrnes kertoi.

Byrnes lisäsi, että lämpö täytyi tuntea selässä ja arvioida kokemuksesta, milloin laahus piti irrottaa. Hän myös muistutti itseään, että on tehnyt samaa aiemminkin ja turvallisuus on otettu huomioon.

”Rakastan kuvia todella paljon. Ne ovat upeita”, Byrnes sanoi.

”Kun liekit hiipivät pitkin vaimosi mekkoa, se on jotain, mitä ei koskaan unohda”, hän jatkoi.

Häissä oli paikalla lukuisia kokeneita tulen kanssa esiintyneitä henkilöitä, lääkäri ja sertifioitu pyroteknikko, joten naiset kokivat olevansa hyvissä käsissä. Ennen kuvausta turvallisuutta varmistettiin kastelemalla maa ja lähettyvillä oli palosammuttimet.

”Meillä oli jatkosuunnitelma kaikkea varten, minkä ajattelimme voivan mennä pieleen”, Choi kertoi.

”Olen haltioitunut kuvista. En ollut varma, miten se toimisi, mutta se onnistui upeasti”, hän lisäsi.

Vaikka kuvat ovat upeita, on pariskunta valitettavasti kohdannut negatiivisia reaktioita sukupuolivähemmistöjä arvostelevilta ihmisiltä.

”Olen todella pettynyt, että iso osa julkisesta reaktiosta on ollut erittäin, erittäin negatiivista sukupuolivähemmistön kannalta”, Choi totesi.

”On todella masentavaa nähdä, että elämme ajassa, missä on edelleen niin paljon kiihkoilua”, hän lisäsi.

Byrnes on INSIDER:n mukaan samoilla linjoilla: vihamieliset kommentit, jotka ovat kohdistettu naisten seksuaalisuuteen ovat hämmentäviä.

”Ihmiset ovat enemmän huolissaan siitä, että kuvassa on kaksi naista kuin siitä, että he ovat tulessa”, Byrnes sanoi hämmentyneensä, mutta lisäsi sen olleen kuitenkin odotettavissa.

Choi toivoikin, että muut parit eivät joudu kokemaan vastaavaa negatiivisuutta tulevaisuudessa.

Voit katsoa videon parin hääkuvien syntyhetkestä artikkelin yltä.

Lähde: INSIDER, New York Post