Etenkin ensitreffit uuden tuttavuuden kanssa ovat usein hieman kiusalliset ja tilanne voi mennä vain kiusallisempaan suuntaan, jos keskustelussa tulee hiljainen hetki.

Jos et oikein keksi kysyttävää tai puhuttavaa treffien aikana, mutta tiedät treffiseuralaisesi horoskooppimerkin, voi se pelastaa sinut pinteestä ja kiusalliselta hiljaisuudelta. Bustlen mukaan hänen horoskooppimerkki voi paljastaa parhaan kysymyksen, joka kannattaisi esittää hänelle treffien aikana.

Astrologit kertoivat, mitä eri tähtimerkkien edustajilta kannattaa kysyä treffeillä.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Kysy: Mistä olet kiinnostunut tällä hetkellä ja mikä siinä on sinusta parasta/hauskinta/jännittävintä?

Filosofian tohtori, astrologi Elisa Robynin mukaan oinaat ovat täynnä energiaa ja he voivat olla todella inspiroivia. He ovat avoimia uusiin seikkailuihin ja kokemuksiin. Oinaat ovat luonnostaa intohimoisia ja mainioita kertomaan tarinoita. Bustlen mukaan jos saat esiin aiheen, josta oinas todella pitää, voi hän puhua siitä vaikka päiväkausia. Jos siis et keksi kysyttävää, heitä pallo tällä tavalla hänelle. Robyn kertoi, että oinaat myös vastaavat mielellään kysymyksiin tulevista suunnitelmista ja seikkailuista. Heidän energia voi jopa saada sinut innostumaan heidän puolesta.

Härkä (20. huhtkuuta – 20. toukokuuta)

Kysy: Mikä on se yksi asia, jota aina tilaat lempiravintolassasi?

Härät ovat tunnetusti vakaita, lojaaleita ja omistautuneita. Härkä ei välttämättä heti ala avautua, mutta hän on hyvä kuuntelemaan. Bustlen mukaan ensitreffeilläkin voi tuntua jo siltä kuin puhuisit yhdelle ystävistäsi. Koska härät avautuvat hitaasti, kannattaa kysymys pitää kevyempänä.

”Tämä aistikas maamerkki rakastaa hyvää ruokaa ja hyviä juomia, sekä perhettä ja ystäviä”, Robyn totesi.

Kun kysyt härältä hänen lempiruoasta, ravintolasta tai hassusta menneestä sattumuksesta, on se paras tapa luoda yhteys häneen ja alkaa muodostaa sidettä välillenne.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kysy: Mikä on viimeisin hyvä kirja, jonka olet lukenut?

Koska tätä merkkiä hallitsee Merkurius, joka liittyy kommunikointiin, olet saanut treffiseuralaiseksi yhden puheliaimmista tähtimerkeistä.

”Kaksoset ovat puheliaita, hauskanpitoa rakastavia ja sosiaalisia. He ovat siis hauskoja tyyppejä. Huumori on heidän mantransa”, astrologi Janet Amid kertoi.

Kaksoset ovat aina uteliaita oppimaan lisää ihmisistä ja ideoista, joten mielenkiintoa voi pitää yllä puhumalla jostain, mistä olet todella intohimoinen. Bustlen mukaan kaksoset pitävät myös lukemisesta, joten esiin kannattaa ottaa kirjoja, joita he ovat lukeneet ja suosittelisivat muille.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Kysy: Jos voisit kutsua kenet tahansa syömään, olipa hän elossa tai jo edesmennyt henkilö, kuka hän olisi?

Tämä lämmin, emotionaalinen tähtimerkki rakastaa kotiaan, ystäviään sekä perhettään. Robynin mukaan jos kaipaat olkapäätä ja kuuntelijaa, on rapu yksi parhaimmista, kenelle puhua. Ravut ovat sekä empaattisia että ymmärtäväisiä, joten he tietävät, miten treffiseuralaisen saa tuntemaan olonsa nähdyksi ja kuulluksi. Koska ravut arvostavat kotiaan ja intiimien illanistujaisten järjestämistä läheistensä kanssa, hyvä kysymys liittyy tähän maailmaan. Paras olisi klassikko: ”Kenet kutsuisit syömään, elossa tai jo edesmennyt henkilö? Bustlen mukaan vastaus tähän voi paljastaa paljon ravun luonteesta ja arvoista.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Kysy: Jos olisit elokuvatähti, minkälaisen roolin haluaisit näytellä?

”Aurinko hallitsee leijonaa, jonka täytyy loistaa. Kaikki mitä he tekevät innolla, tehdään suurella tavalla”, Amid sanoi.

Treffeillä leijonat ovat itsevarmoja ja osallistuvia ja kuten muut tulimerkit, he ovat mainioita tarinankertojia, joten tylsää ei tule olemaan. Ensitreffeillä kannattaisi yleisesti välttää raskaita, rankkoja aiheita ja tämä pätee etenkin leijoniin. Koska leijona rakastaa valokeilaa, on paras kysymys se, mikä hänen unelmaroolinsa olisi, jos hän olisi elokuvatähti. Robynin mukaan leijonat rakastavat tulevaisuuden pohtimista ja tämä kysymys voi myös viedä keskustelun monenlaisiin suuntiin.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Kysy: Mistä saavutuksestasi olet kaikista ylpein?

Kuten kaksi muuta maamerkkiä, myös neitsyet ovat tunnettuja ahkeruudestaan.

”Heillä on mainio käsitys täydellisyydestä ja voivat auttaa ketä tahansa keskittymään tavoitteisiinsa”, Robyn selitti.

Neitsyen voikin saada todella avautumaan työstään. Robynin mukaan keskittymällä saavutuksiin, neitsyt helposti kertoo niistä tai mitä toivoisi saavuttavansa tulevaisuudessa. Bustle kertoo, että neitsyet ovat myös hyviä ratkaisemaan ongelmia. Jos sinulla on ongelma, josta pystyt mukavasti keskustelemaan, neitsyt kyllä kuuntelee ja antaa neuvoja.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Kysy: Mikä on kaikista kaunein paikka, missä olet koskaan käynyt?

Venuksen hallitsemat vaa’at ovat sydämeltään täysiä romantikkoja. Robynin mukaan heillä on hyvä käsitys tasapainosta ja kauneudesta sekä he rakastavat taiteita ja kaikkea esteettistä. Ihanteellinen ensitreffipaikka vaa’alle olisikin mennä museoon tai johonkin pop-up näyttelyyn. Koska vaa’at pitävät kaikesta kauniista, on paras kysymys treffeille tiedustella, mikä on kaunein paikka, jonka hän on nähnyt tai missä hän on käynyt. Vaaka on hyvä puhumaan ja hän voi jopa innostaa sinut vierailemaan kertomassaan paikassa.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Kysy: Kumpi meistä järjestäisi mielenkiintoisemmat illalliset?

”Skorpionit ovat kuin kameleontteja. He muuttuvat helposti”, Amid kertoi.

Treffeillä osa skorpioneista tuo enemmän esiin intensiivisyyttään ja salaperäisyyttään viehättääkseen kumppania. Toiset taas keskittyvät tuomaan esiin älykkyyttään ja intohimoaan. Bustlen mukaan vaikka skorpionit ovat hieman salailevia, he rakastavat verbaalisista leikeistä, flirttailusta ja tuntea olevansa henkisesti haastettu. Jos haluat pitää asiat simppelinä, kysy skorpionilta hänen intohimoistaan; hän osaa puhua kattavasti ja syvällisesti asioista, joista todella pitää. Jos haluat taas leikkisempää otetta, tarjoa hänelle haaste. Sen sijaan, että pyytäisit skorpionia listaamaan unelmiensa illalliskutsuvieraslistan, Robyn suosittelee tekemään keskustelusta leikkimielisen kisailun nähdäksesi, kumman illalliset olisivat jännittävämmät.

Jousimies (23. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Kysy: Minkälaisia sinun parhaimmat seikkailut ovat olleet?

Monet sanovat, että tykkäävät seikkailla, mutta kaikista tähtimerkeistä jousimies on se, joka siitä todella nauttii.

”Tämä on tähtimerkkien kiertolainen. He ovat seikkailijoita, joilla on mahtavia tarinoita kerrottavana”, Robyn sanoi.

Jousimiehen saa puhumaan treffeillä, kun kysyy hänen seikkailuistaan. Kysy häneltä, missä kaikkialla hän on käynyt, mikä on mielenkiintoisin ruoka, jota hän on syönyt, kysy tapaamistaan ihmisistä ja villeistä tarinoista, joita hän voisi kertoa. Jousimiehet mielellään kertovat kaikki yksityiskohdat.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kysy: Mitkä ovat kauheimmat treffit, joilla olet koskaan ollut?

Robynin mukaan tämä maamerkki rakastaa rakentaa ja saavuttaa asioita. Heillä on taipumus arvostaa työtä ja tavoitteitaan enemmän kuin kellään muulla, joten urasta puhuminen on mainio vaihtoehto. Voit jopa puhua omasta projektista ja selvittää, voisiko hän auttaa jossain. Robynin mukaan kauriit ovat jalat maassa -tyyppejä ja näkevät lasin usein puoliksi tyhjänä. Voitkin siis kysyä häneltä kauheimmista treffeistä, joilla hän on ollut – jotkut ihmiset löytävät yhteyden ja saman sävelen puhumalla asioista, joista eivät pidä.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Kysy: Kerro minulle ’nyt tai ei koskaan’ -hetkestä, jonka olet kokenut elämässäsi.

Bustlen mukaan vesimiehet ovat melko avoimia kaikelle, mistä haluat puhua.

”He ovat kiinnostuneita lähes mistä tahansa ja voivat samaistua mihin tahansa aiheeseen”, Robyn selitti.

”Tämä on tähtimerkkien kapinallinen ja he ovat täynnä kysymyksiä ja uteliaisuutte”, hän jatkoi.

Aloita kysymällä jostain, mikä herätti hänen kiinnostuksen kuluneella viikolla. Jos haluat oppia tuntemaan hänet, kysy ’nyt tai ei koskaan’ -hetkestä hänen elämässään. Tämä kysymys voi paljastaa paljon siitä, minkälainen tyyppi hän on ja miten hän ajattelee.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kysy: Mikä on mielenkiintoisin uni, jonka olet nähnyt?

Robyn kertoi, että kalat ovat ihanan empaattisia kuuntelijoita ja avoimia mystisille ideoille. Hänen kanssaa ei siis voi mennä metsään. Jos aihe on liian outo tai uniikki joillekin, kaoja kyllä se kiehtoo vain sen takia, että hän on kiinnostunut sinusta. Kalat aina tietävät, miten saada treffiseuralainen tuntemaan olonsa nähdyksi ja arvostetuksi. Jos haluat kalojen avautuvan, Robyn suosittelee kysymään hänen unelmista ja toiveista. Kalat myös muistelevat mielellään, joten voit kysyä hänen kiinnostaasta tai ikimuistoisesta unesta. Voitte jopa yhdessä pohtia, mitä uni tarkoittaa.

Osa tähtimerkeistä kuuntelee, osa kertoo

Avoimuus ja keskusteluun osallistumeinen treffeillä ei ole helppoa kaikille. Robynin mukaan maamerkit – kauris, härkä ja neitsyt – ovat alkuun enemmän varuillaan ja heidän kanssaan kiusalliset hiljaisuudet ovat todennäköisempiä, vesimerkit – skorpioni, kalat ja rapu – kuuntelevat enemmän kuin puhuvat, tulimerkit – oinas, leijona ja jousimies – ovat luonnostaan tarinankertojia ja ilmamerkit – vesimies, kaksoset ja vaaka – ovat yleensä avoimimpia ja osallistuvat eniten keskusteluun.

”Tiedosta se, että kuu- tai nouseva merkki voi täysin muuttaa tämän. Joten aurinkomerkiltään oinas, jolla on kuu tai nouseva ravussa, käyttäytyy ensitreffeillä enemmän kuin rapu”, Robyn huomautti.

Tämä johtuu Bustlen mukaan siitä, että kuumerkki on enempi sinun emotionaalista itseäsi, mikä usein tulee esiin parisuhteessa, ystävien kanssa tai todella rentoutuneena.

Muutamat ensimmäiset treffit ovat yleensä aina hieman kiusallisia, kun toiseen vasta tutustuu. Jos kysyttävä loppuu, voi horoskooppimerkki antaa vihiä asioista, joilla hän avautuu enemmän ja keskustelu lähtee jälleen rullaamaan.

Lähde: Bustle