Sortumalla tekemään näitä kuutta asiaa, voit onnistua lopulta tuhoamaan oman parisuhteesi.

Kun on parisuhteessa, on yleensä tavoitteena tehdä kaikkensa, jotta suhde on hyvä ja se kestää. Pariskunta voi kuitenkin huomaamattaan laittaa kapuloita suhteensa rattaisiin pienillä ja hienovaraisilla teoilla; pienet tavat, joita et edes ajattele, voivat verottaa suhdetta enemmän kuin voisi kuvitella.

Popsugar listasi kuusi tällaista pientä tapaa, jotka voivat hitaasti tuhota parisuhteen ilman, että osapuolet sitä huomaavat, koska tavat ovat olleet osa suhdetta jo jonkin aikaa. Jos alla olevat tavat kuulostavat tutulta suhteessasi, koeta päästä niistä eroon.

Jatkuvasti koti-iltoja

Monet parit lopulta saavuttavat mukavuuden asteen, joka saa heidät pysymään omalla kotisohvalla suuren osan viikosta. Siinä ei ole mitään väärää, että suosii iltojen viettoa yhdessä kotona, kunhan se ei täysin korvaa tavallisia suunnitelmia, jotka vievät parin kodin ulkopuolelle. Tietysti ajan mittaan treffi-illat eivät ole niin yleisiä, spontaaneja tai seikkailullisia kuin ennen, mutta Popsugarin mukaan on tärkeää, että jatkat hauskanpitoa yhdessä kumppanisi kanssa ja kokeilet yhdessä uusia asioita omien arkirutiinien ohella.

Annat asioiden olla

Saatat ajatella, että teet vain palveluksen suhteellesi, kun et ota tiettyjä seikkoja esiin kumppanisi kanssa, mutta olet väärässä. Asioista voi puhua ilman, että niistä täytyy tehdä suurta numeroa ja lakaisemalla asiat maton alle teet vain itsellesi ja suhteellesi hallaa. Ja vaikka asian ottaminen esiin johtaisi siihen, minkä takia halusit alun perin välttää sen ottamista esiin, on parempi keskustella asioista aiemmin eikä myöhemmin.

Seksielämä laiskistuu

On täysin normaalia, että ajan mittaan seksielämä ei ole niin kuuma kuin se joskus oli, mutta tähänkin voi tehdä muutoksen. Popsugarin mukaan se ei kuitenkaan auta, että annat itsesi keksiä tekosyitä, kuten olet liian väsynyt tai kiireinen. Intimiiyden ylläpitäminen on tärkeä osa onnistuneita parisuhteita, joten tässä osa-alueessa ei todellakaan kannata laiskotella. Seksin jättäminen väliin illalla on tapa, joka muodostuu helposti ja se kannattaa rikkoa ennen kuin siitä tulee normi eikä poikkeus.

Vuosipäivät jäävät väliin

Vaikka et rakkaasi kanssa yleensä tekisi numeroa vuosipäivästä, on Popsugarin mukaan silti tärkeä tunnustaa, miten pitkälle olette yhdessä päässeet. Juhliminen omalla, pienellä tavalla on jopa merkityksellisempää, koska se on ainutlaatuista omalle suhteelle. Nämä vuosipäivät ovat yhä tärkeämpiä, mitä enemmän yhteisiä vuosia on takana, joten älä jätä niitä ilman huomiota.

Nukahdat sohvalle

Tämä ei ehkä kuulosta isolta jutulta, mutta se on Popsugarin mukaan hienovarainen, mutta haitallinen tapa. Jos silloin tällöin simahdat sohvalle katsottuasi myöhään televisiota, ei se ole ongelmallista, mutta jos sohva alkaa korvata sängyn, ei se ole hyvä merkki. Yhdessä nukkuminen on seikka, jota on helppo pitää itsestään selvänä, mutta oman rakkaan vieressä herääminen on tärkeämpää kuin saatat ajatella. Kun nukut rakkaasi kannss erillään, jopa tahattomasti, luot fyysisesti etäisyyttä sinun ja kumppanisi välillä, millä voi olla oma vaikutuksensa suhteelle.

Et sano, mitä mielessäsi liikkuu

Ihmiset eivät osaa lukea toistensa ajatuksia, joten kumppanisi ei saa tietää, mitä ajattelet tai tunnet, jos et kerro hänelle siitä. Popsugarin mukaan et myös voi aina olettaa, että kumppani hoksaa merkit, joita annat. Saatat valittaa asioista ystävillesi, mutta sanotko samoista asioista kumppanillesi? Se ei hyödytä kumpaakaan, jos pidät asioita sisälläsi, huolimatta siitä miten pieneksi tai pikkumaiseksi ne miellät.

Lähde: Popsugar