Tinytinia tarjolla! Baarimikkoisät loihtivat taaperoilleen aamudrinkit – katso söötit videot

Baarimikkona työskentelevät isät laittoivat taitonsa peliin ja tekivät lapsilleen aamujuomat.

Maistuisiko Tinytini? Tämä drinkki on maitopohjaisen, taaperon ruokavaliota tasapainottavan jauheen ja kiehuneen veden sekoitus, ja ainakin taaperoille se maistuu.

Kaksi baarimikkona työskentelevää isää on korona-aikana pitänyt yllä taitojaan loihtimalla tällaiset Tinytini-aamudrinkit lapsilleen. Ensin asialla oli Alexis Taoufiq, joka kuvasi lapsensa aamudrinkkihetken videolle ja jakoi sen sosiaalisessa mediassa toukokuussa.

Taoufiqin videosta innostuneena toinenkin baarimikkoisä, Sany Bacsi teki samankaltaisen videon. Videoilla molemmat isät hyödyntävät osaamistaan, ja viihdyttävästi tekevät aamujuomat jälkikasvulleen aivan samaan tapaan kuin tekisivät drinkkejä työpaikallaan.

Alta voit katsoa ensin Taoufiqin videon siitä, miten syntyy aamudrinkki taaperolle. Sen alta löydät Bacsin videon, jolla hän tarjoilee Tinytinin pojalleen, jonka seurana ”baaritiskillä” on tennesseeviskiä nauttiva iso nallekarhu.

Voit seurata Taoufiqia ja hänen perheensä elämää Instagramissa täällä ja Bacsin perheen elämää voit seurata Instagramissa täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.