Tiesitkö, että on yksi kellonaika, jolloin laihdut nopeammin – arvaatko mikä se on?

Treenaatko sinä oikeaan aikaan? Katso, mihin aikaan päivästä poltat eniten kaloreita!

Kaloreiden polttaminen vaatii aikaa ja omistautumista, ja siihen voi vaikuttaa moni asia. Vaikkapa unirytmisi ja liikuntatapasi vaikuttavat suuresti siihen, kuinka paljon poltat kaloreita.

Entäpä jos tietäisit, mihin aikaan kannattaa treenata siten, että saat siitä maksimaalisen hyödyn? Tutkimuksessa on nimittäin selvinnyt, ettei ole lainkaan yhdentekevää, mihin aikaan päivästä liikut! Vuorokausirytmisi vaikuttaa siihen, kuinka paljon kaloreita palaa.


Tutkimuksessa selvisi, että myöhään iltapäivällä treenaaminen polttaa 10 % enemmän kaloreita kuin muina aikoina treenaaminen! Tutkimuksessa kaloreita paloi noin 130 kaloria enemmän päivän aikana verrattuna sellaisiin päiviin, jolloin treeni tehtiin johonkin muuhun kellonaikaan. Jos siis treenaat joka päivä myöhään iltapäivällä, mieti kuinka paljon enemmän kaloreita poltat pitkällä aikavälillä!


Haluatkin tämän luettuasi kenties muuttaa treeniaikatauluasi, sillä kukapa ei haluaisi polttaa enemmän kaloreita tismalleen samalla treenillä!Jaa artikkeli myös treenaaville – tai sen aloittamista miettiville – ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.