Terveet kynnet kunniaan sekä 4 muuta upeaa kynsitrendiä kokeiltavaksi tälle vuodelle – katso ja ihastu!

Uusi vuosi, uudet kynsitrendit! Tänä vuonna kynsissä ihastuttavat niin metalliset sävyt kuin terveet ja luonnolliset kynnet.

Julkkisten kanssa työskentelevä kynsitaiteilija Elle on käynyt ELLE-lehdelle läpi vuoden 2021 isoimpia kynsitrendejä. Alla voit tutustua – ja ihastua – vuoden parhaisiin kynsitrendeihin, joiden joukossa on jotain myös luonnollisen tyylin ystäville: täysin paljaat, terveet ja luonnolliset kynnet ovat nyt trendikkäät!

Mattaa ja metallia

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Elle (@enamelle) jakama julkaisu

Mattainen metallisävy on tänä vuonna kovassa huudossa. Ellen mukaan mattana metallisesta kynsityylistä tulee hillitympi, mutta ei täysin mattainen. Tämä trendi on ihanteellinen heille, jotka haluavat kokeilla metallisävyjä, mutta kokevat sen kiillon kuuluvan enempi loppuvuoden juhlakauteen.

Elle suosittelee valitsemaan metallisävyn ja viimeistelemään kynnet mattapinnan jättävällä päällyslakalla.

Rokkikynnet

Toisessa tämän vuoden upeassa trendissä on rokkihenkeä ja kynnet koristellaan sopivilla koristuksilla.

”Mieti savua, mustia ja metallisia kiviä sekä niittejä koristamassa manikyyriäsi, jolla näytät räväkämpää, särmikkäämpää puoltasi”, Elle sanoo.

Hillittyjä sävyjä

Jos haluavat hyvän pohjan kynsitaiteelle, valitse kirkas väri ja hyödynnä sitä hillitympänä versiona. Elle neuvoo lähtemään liikkelle siitä, että valitset pastellisävyn ja yhdistät siihen tavallista valkoista, joka hieman pehmentää pastellisävyä.

”Hillityillä, pehmeillä sävyillä on läpikuultamattomuutta, joten sen sijaan, että väri olisi niin räväkkä ja kirkas, valkoinen (tai läpikuultamattomuus) pehmentää sitä hillitymmäksi sävyksi”, kynsitaiteilija selittää.

”Tällä tavalla saat viimeistellyn manikyyrin, mutta siitä ei tule liian läpikuultava”, Elle jatkaa.

Irtokynnet

Kynsistudioissa käyminen voi olla korona-aikana haastavaa, mutta irtokynsillä voit nauttia kuitenkin ammattimaisen näköisestä lopputuloksesta.

”Valitsetpa jonkun kuosin tai tavallisen sävyn, on näiden kynsien laitto helppoa, tyyli on virheetön ja ne kestävät noin kolme viikkoa”, Elle kertoo press-on-kynsistä.

”Muista, että kunnon kynsitaide ammattilaisen tekemänä voi viedä tunteja aikaa ja olla kallista – irtokynnet ovat valmiit heti käytettäväksi”, hän lisää.

Paljaat kynnet

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä vuoden isoimmista ja upeimmista kynsitrendeistä on vuorossa paljaat kynnet. Vuosi 2021 kynsiterveyden vuosi!

”Alaston manikyyri on kauniit, terveet kynnet – kirkas lakka on vapaaehtoinen lisä”, Elle selittää.

”Vuonna 2021 palataan takaisin luonnolliseen kynteen ja keskitytään kynsien terveyteen toistuvien rakenne-, ja akryylikynsien sekä kynsien pidennysten laittamisen sijeen”, hän jatkaa.

Koska terveissä, luonnollisissa kynsissä olennaista on myös hyvässä kunnossa olevat kynsinauhat, suosittelee Elle hoitamaan niitä käyttämällä säännöllisesti kynsinauhaöljyä.

”Markkinoille on tulossa myös uusia innovaatioita, jotka auttavat kasvattamaan pidemmät kynnet luonnollisesti, mistä olen myös innoissani”, Elle paljastaa ja mainitsee esimerkkinä StimuNailin, joka hyödyntää led-valoterapiateknologiaa kynsien kasvun ja vahvistumisen tueksi.

Lähde: ELLE


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.