Juho lähentyi sinkku-Fannin kanssa.

Tässä kuussa ruutuun pamahti Temptation Islandin uusi tuotantokausi. Yksi suhteensa koitokselle laittaneista pariskunnista olivat tänä vuonna tamperelaiset Jenina ja Juho.

Jöbis-lempinimelläkin ohjelmassa tunnettu Jenina tapaili aiemmin Juhon ystävää. Kun hän huomasi viihtyvänsä paremmin Juhon seurassa, hän vaihtoi miestä ”läpsystä”. Pari kertoo ilmoittautuneensa ohjelmaan saadakseen uusia kokemuksia ja vahvistaakseen parisuhdettaan. Vuoden verran seurustellut pari joutui kuitenkin sarjassa nopeasti koville, kun Juho lähentyi sinkku-Fannin kanssa.

”Tottakai se suututtaa ja menee arvostus”, myöntää Jenina Nainen.comin haastattelussa.

Katsojat saivat äskettäin katsoa, kun Fanni kysyi Juholta, rakastaako mies Jeninaa. Mies vastasi, ettei hän osaa määritellä rakkautta. Myöhemmin samassa jaksossa Juho päätyi nukkumaan kahden naisen kanssa, joista toinen oli Fanni. Jeninalle tapahtumat näytettiin nauhalta.

”Se, miten hän puhui musta, niin olisin varmaan lyönyt, jos hän olisi ollut silloin naaman edessä. Videon jälkeen oli sekavat tunteet, enkä oikein osannut sanoa mitään”, hän muistelee tilannetta.

Ohjelma nosti ongelmat esiin

Pari kertoi jo sarjaan tullessaan mustasukkaisuuden olevan suhteessa ongelma. Jeninan mukaan ohjelman koetokset toivat esiin myös muita epäkohtia.

”Puhumattomuus on toinen asia. Kun sarja etenee pidemmällä, huomaa, mitkä ongelmat siellä nousevat vahvasti esille”, nainen jatkaa.

Samalla hän sanoo kuitenkin löytäneensä myös itsestään uusia puolia, positiivisia sellaisia:

”Opin puhumaan asioista ja avautumaan enemmän. Ja opin ettei ole väärin näyttää omia tunteita.”

Vaikka Jenina ei voi paljastaa parisuhteensa nykyistä tilaa, hänen sarjan jälkeinen tulevaisuutensa näyttää valoisalta:

”Haluan menestyä ja käydä kouluja. Haluan päästä työssäni eteenpäin ja ansaita rahaa. En usko, että Tempparit vaikuttaa siihen negatiivisesti.”