Seksin voi pilata, jos tekee nämä mokat ennen yhdyntää.

Seksi on yksi parhaista asioista, joita ihmiset voivat yhdessä tehdä, ja seksi onkin usein nautinnollista, vaikkei se olisikaan täydellistä. Jopa huonossa seksissä on yleensä nautinnollisia hetkiä, ja seksi onkin yleensä asia, jota moni odottaa ja toivoo pääsevänsä harrastamaan usein.

On kuitenkin muutamia asioita, jotka voivat pilata seksisession, ja sinun pitäisi tietää, miten vältät nämä asiat.

Ole tarkkana seuraavalla kerralla, ja vältä tekemästä näitä mokia!

 1. Et käy pissalla ennen seksin harrastamista
  Pissalla käyminen ei vie aikaa kuin alle minuutin, joten se ei todellakaan viivästytä seksin aloittamista kuin pienen hetken. Vaikka olisit kuinka kärsimätön, muista aina käydä pissalla ennen aktia! Jos sinulla on täysi rakko, tunnet olosi seksin aikana epämukavaksi ja saatat lisäksi saada virtsatietulehduksen.

 2. Juot liikaa
  Moni saattaa kokea, että alkoholin juominen ennen seksin harrastamista rentouttaa ja tekee sinusta estottoman. Todellisuudessa juominen kuitenkin tekee aisteistasi vähemmän herkät, etkä aisti seksiä niin hyvin, kuin voisit. Lisäksi, jos juot todella paljon, saatat tulla pahoinvoivaksi kesken seksin, ja sitähän ei halua kukaan!

 3. Skippaat liukkarin käytön
  Liukuvoide voi tehdä seksistä entistäkin parempaa, mutta siinä tapauksessa pitää sinun tietää, mikä on turvallinen liukuvoide. Vältä kaikkea, missä on tuoksuja, väriaineita tai varsinkin mentolia. Jos haluat olla kokeilevampi, kokeile uutta liukuvoidetta ensin vain pienen tipan verran. Kukaan ei halua tilannetta, jossa tuntuu, kuin vaginasi olisi tulessa.

 4. Syöt ison aterian juuri ennen
  Se mitä ja kuinka paljon syöt, on tietenkin aivan oma asiasi, mutta juuri ennen seksiä kannattaa ehkä välttää suuria ja raskaita ruoka-annoksia. Ne saavat sinut nimittäin tuntemaan itsesi epämukavaksi ja väsyneeksi, ja seksihalusi todennäköisesti lopahtavat.

 5. Keskityt liikaa siihen, miltä näytät
  Saatat ennen seksiä katsella itseäsi kriittisesti peilistä ja murehtia muhkuroitasi, ylimääräisiä renkaita vyötäröllä ja ehkäpä mahdollisia arpia tai sheivaamattomia jalkojasi. Tämä on aivan turhaa! Kumppanisi haluaa harrastaa seksiä kanssasi, joten hän pitää sinua upeana! Pidä siis itsekin itseäsi yhtä upeana ja rentoudu! Älä keskity pieniin virheisiisi, sillä pilaat vaan hyvän olosi. Rentoudu, ja nauti upeasta seksistä!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Life ’N’ Lesson / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash