Jos haluat pudottaa painoa, on tämä sinulle tärkeä kikka!

Sinäkin olet varmasti huomannut, että painon pudottaminen on välillä tuskallisen vaikeaa ja hidasta. Vaikka tuntuu, että syöt terveellisesti ja harrastat liikuntaa, ei se aina tunnu riittävän. Vaikka kuinka punnitsisit itseäsi, ei vaa’an numero putoa alaspäin.

Iän myötä ylimääräisten kilojen karistaminen on entistä vaikeampaa. Tämä johtuu osittain siitä, että ikääntyessämme poltamme vähemmän kaloreita, mikä vaikeuttaa painonpudotusta.

Sen vuoksi onkin hyvin tärkeää pitää huolta aineenvaihdunnastamme. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää osata tehdä oikeita asioita, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaamme myös ikääntyessämme.

Mikä siis on oikea tapa, ja mitä meidän pitää tehdä aineenvaihduntamme hyväksi?

Kikka on simppeli: Kehitä lihaskuntoasi kaksi kertaa viikossa ainakin 10 minuutin ajan. Jo tämä lyhyt määrä auttaa sinua kasvattamaan lihasmassaasi, mikä puolestaan auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaasi.

Tämä johtuu siitä, että lihasmassa polttaa levossakin enemmän kaloreita, kuin muu kehon massa.

Yritä treenata monipuolisesti eri lihaksia, mutta älä huoli, tähän ei ole olemassa mitään tarkkoja sääntöjä, eikä kyse ole rakettitieteestä. Pääasia, että teet lihastreeniä kaksi kertaa viikossa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life