Nämä viisi tekoa on helppo ujuttaa osaksi jokaista kuukautta.

Parisuhteesta pitää huolehtia, jotta se pysyy onnellisena, terveenä ja kehittyy. Vahva parisuhde ei olekaan mikään sprintti, vaan maraton, minkä takia siitä huolehtimiseen vaaditaan muutakin kuin satunnainen piristävä teko tai romanttinen reissu, toteaa PureWow-sivusto.

Jotta parisuhteesi pysyisi onnellisena ja hyvänä jatkossakin, on PureWow listannut viisi asiaa, joita oman rakkaan kanssa kannattaa tehdä joka kuukausi.

Maisema vaihtoon

Arjesta tulee helposti rutiinien täyttämää ja oiva tapa saada siihen piristystä ja muutosta, on matkustaminen. Matkat kotimaan ulkopuolelle joka kuukausi ovat monen kohdalla mahdoton ajatus, mutta jokaiseen kuukauteen voi kuitenkin yrittää ujuttaa jonkinlaisen maisemanvaihdoksen, kuten viikonloppureissu mökille tai road trip toiseen kaupunkiin testaamaan paikallinen ruokapaikka. PureWow’n mukaan nämä tällaiset pienet seikkailut muistuttavat maailman tarjoamista loputtomista mahdollisuuksista, joita voi yhdessä tutkia.

Omaa aikaa omien ihmisten kanssa

Monet pariskunnat viettävät aikaa perheidensä ja ystäviensä kanssa yhdessä, mutta yhtä tärkeää on antaa läheisille aikaa myös niin, ettei kumppani ole mukana. Eli sinun ei esimerkiksi tarvitse ottaa rakastasi mukaan parhaan ystäväsi synttäreille. Tämä tällainen ajan viettäminen erillään omien ystävien ja läheisten kanssa syventää parisuhdetta ja antaa samalla tilaa hengittää – eikä oman rakkaan naamakaan pääse kyllästyttämään, kun välillä tekee omia juttuja.

Romanttinen ateria yhdessä

Välillä tekee hyvää hidastaa vauhtia, rauhoittua hyvän aterian ääreen ja nauttia siitä yhdessä oman kullan kanssa. Jos parilta löytyy ylimääräistä, kannattaa itseään hemmotella menemällä syömään ulos kerran kukaudessa. Jos taas se ei ole mahdollista, voi kotikeittiössä loihtia oman budjetin mukaisesti jotain herkullista ja luoda romanttista tunnelmaa kynttilöillä, kattauksella ja musiikilla. Tämän aterian tarkoitus on tarjota mahdollisuus keskittyä vain toisiinsa.

Lahjoja

Lahja voi olla vain huomaavainen ele, kuten se, että haet rakkaasi lempiviiniä kotimatkalla, kun tiedät hänellä olleen huono päivä tai tuot jonkin hauskan tuliaisen työmatkalta, ihan vain huvin vuoksi. Nämä pienet teot ovat oiva tapa muistuttamaan kumppaniasi siitä, että hän on aina mielessäsi.

Uuden kokeileminen

PureWow’n mukaan jaetut kokemukset ovat hyvä tapa syventää parin välistä sidettä sekä tapa haastaa toisiaan, oppia uutta ja luoda uusia muistoja. Uudet kokemukset voivat olla mitä tahansa kulttuuriin liittyvästä ulkoiluun ja erilaisiin harrastuksiin: kenties lähdette katsomaan kummallekin outoa bändiä yhdessä tai testaamaan uutta vaellusreittiä – pääasia on, että se tehdään yhdessä.

Lähde: PureWow