Kesä itsessään voi olla kuuma ja hikinen, mutta tekemällä seksikkään toivelistan, voit tehdä myös seksielämästäsi sellaisen.

Monilla ihmisillä on erilaisia bucket list -listoja, eli listoja asioista, joista he haaveilevat tai joita he haluavat kokea elämänsä aikana. Tällaisesta toivelistasta voi tehdä myös kesäversion seksielämää ajatellen.

Himokas, kuuma toivelista voi auttaa pitkässä parisuhteessa olevia pareja saamaan uutta liekkiä suhteeseen. Daily Starin mukaan ne voivat myös innostaa sinkkuja palaamaan deittailun maailmaan.

Mutta mitä tällaiselle listalle voisi laittaa? Seksiasiantuntija Emily Morse näytti mallia ja jakoi Instagram-sivullaan oman kesän seksitoivelistansa innostaakseen seuraajiaan tekemään omat versionsa.

Nämä 5 asiaa pääsivät Morsen toivelistalle:

  • Naku-uinti: Daily Starin mukaan uiminen alasti saa sinut tuntemaan olevasi elossa ja kun kumppanisi kanssa antaudutte lemmenleikkeihin, ei teidän tarvitse ottaa edes vaatteita pois.
  • Seksiä ulkona: tällainen maisemanvaihdos tehdä ihmeitä, jos seksielämä tuntuu olevan jumissa. Seksi ulkona tuntuu myös tuhmemmalta kuin sisätiloissa touhuaminen – varokaa vain, ettette jää kiinni!
  • Lämpötiloilla leikkiminen: Daily Starin mukaan tämä voi olla esimerkiksi sitä, että jääpaloilla hivelette toistenne vartaloita tai valutat sulanutta suklaata kumppanisi vartalolle.
  • Seksiä hotellissa: korona vaikuttaa yhä matkasuunnitelmiin, mutta aina voi majoittua hotellissa vaikka omalla paikkakunnalla tai lähistöllä, jolloin saa hieman vaihtelua ja voi pitää hauskaa muiden kuin omien lakanoiden välissä.
  • Paljon, paljon suuseksiä: tämä on hyvä idea ympäri vuoden!

”Minusta me kaikki taidamme olla innostuneita mahdollisesti kuumimmasta kesästä ikinä. Tässä on muutama asia, jotka ovat minun kesän seksitoivelistalla. Mitä sinun listallasi on”, Morse kirjoitti julkaisun yhteydessä.

Julkaisun kommenttiosiossa Morsen seuraajat ovatkin antaneet omia ideoitaan.

”Seksiä ulkona ja lämpötilalla leikkimistä todellakin. Ehkä myös seksiä auringonlaskun aikaan…”, yksi kommentoi.

”Seksiä ulkona, lomaseksiä, seksiä porealtaassa ja leluleikkejä”, toinen listasi.

”Seksijuhlia”, kolmas intoili.

”Minä lisäisin tähän road trip seksin”, neljäs kommentoi.

Näiden innostamana siis tekemään omaa toivelistaa – lisää vinkkejä voit löytää Morsen julkaisun kommenteista täällä.

Lähde: Daily Star