On olemassa muutamia asioita, joita jokaisen miehen pitäisi tietää naisista.

Kaikki naiset varmaankin tietävät sen tunteen, kun mies tuntuu olevan aivan pihalla, eikä tunnu tajuavan edes tärkeimpiä perusasioita naisen kanssa olemisesta.

Mies tuntuu jättävän kaikki tärkeät asiat huomaamatta, tai hän reagoi yksinkertaisimpiinkin asioihin täysin väärällä tavalla.

Koska meidän naistenkin on kuitenkin myönnettävä – vaikkakin vastentahtoisesti – että miehet eivät osaa lukea ajatuksiamme, voisi olla kaikkien kannalta hyödyllistä jakaa miehille lista niistä asioista, jotka heidän pitäisi ehdottomasti hallita, jos haluavat olla naisen kanssa intiimissä kanssakäymisessä.

Mies, jos luet tätä artikkelia, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin.

  1. Kun me kerromme sinulle ongelmastamme, ole vain hiljaa ja kuuntele meitä, äläkä yritä aina ratkaista kaikkea puolestamme.
  2. Jos nainen on mielestäsi kaunis ja hänellä on vaikkapa uusi mekko tai kampaus, sano hänelle siitä ja kerro, että hän on mielestäsi kaunis.
  3. Jos nainen puhuu sinulle, älä vain murahda vastaukseksi.
  4. Pidä huolta hygieniastasi! Kukaan ei halua olla hieltä haisevan miehen kainalossa.
  5. Älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos naista ei aina huvita harrastaa seksiä.
  6. Me haluamme olla sinulle ykköshenkilö.
  7. Osallistu kotitöihin ilman, että sinua pitää jatkuvasti muistuttaa.
  8. Herrasmiesmäisyys on ihanaa! Tuntuu todella hyvältä, jos muistat välillä avata oven tai kantaa painavan ostoskassin.
  9. Muista esileikki! Jos vedät housukäärmeesi esiin heti ensimmäisen pusun jälkeen, on olemassa suuri todennäköisyys, että jäät leikkimään sillä itseksesi.
  10. Älä lopeta vaivannäköä. Vaikka olisitkin jo saanut unelmiesi naisen, muista silti olla romanttinen, nähdä vaivaa suhteen eteen ja järjestää välillä yllätyksiä. Arvostamme sitä enemmän, kuin luuletkaan!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk