Suihkussa käymisen jälkeen kylpyhuoneen peili on yleensä huurussa, mutta jatkossa tältä voi välttyä.

Yksi siivoamisen ystävä on jakanut nopean ja helpon niksin, jonka avulla peili pysyy huurtumattomana, kertoo The Sun. Tämän niksin pitäisi johtaa siihen, että suihkun jälkeen et joudu pyyhkimään peiliä, jotta näkisit siitä jotain.

Niksin on nostanut esiin Lena Cleans Up -nimellä sosiaalisessa mediassa siivousvinkkejä jakava nainen. Lena kokeilee somekanavissaan erilaisia siivousvinkkejä ja näyttää, miten ne toimivat – vai toimivatko ollenkaan.

Peiliniksiä varten ei tarvita muuta kuin astianpesuainetta. Lena käyttää niksivideollaan suihkepullossa olevaa Dawn Platinum Powerwash -astianpesuainetta, mutta The Sunin mukaan mikä tahansa astianpesuaine toimii.

Näin niksi tehdään:

  • suihkuta astianpesuainetta peilin pintaan
  • pyyhi pinta puhtaaksi – ja se oli siinä!

Jakamallaan videolla Lena on tarkoituksella jättänyt peilin alaosan pyyhkimättä, jotta hän voi näyttää astianpesuaineniksin tehon. Kun hän laskee suihkusta kuuma vettä, peilin alaosa menee huuruun, mutta astianpesuaineella käsitelty osa pysyy puhtaana ja kirkkaana.

Lenan video on saanut jo yli 3 miljoonaa katselua TikTokissa, ja voit katsoa sen itse alta. Alla on ensin sama niksivideo YouTube-videona, minkä alta löydät TikTokissa julkaistun version, ja jos se ei näy, löydät sen täältä.

Kerroimme aiemmin myös vaahtoniksistä, jonka avulla peili pysyy huurtumattomana – löydät sen täältä.

@lenacleansup

Fog free mirror hack!!! I love tik tok for these tips lol

♬ original sound – T in Techno

Lähde: The Sun