Tässä tulee hyviä uutisia miehille, jotka ovat pullukoita eivätkä omaa esimerkiksi pyykkilautavatsaa.

Monissa tutkimuksissa on saatu selville, että yhä useampi nainen saattaakin pitää siitä, että miehen paino on lähempänä ylipainoa kuin normaalia painoa. Tulokset perustuvat tieteellisiin syihin eivätkä vain siihen, että pullukat miehet ovat leppoisia ja söpöjä.

Nämä ovat tieteen mukaan syitä siihen, että miksi naiset pitävät pullukoista miehistä

Pullukoitten miesten uskotaan olevan hauskoja tyyppejä, vaikka eihän se jokaisen pullukan miehen kohdalla voi olla totta.

Eräässä tutkimuksessa saatiin selville, että pullukat miehet ovat parhaita rakastajia, koska heidän kanssaan sänkyleikit kestävät yli 7 minuuttia pidempään kuin laihojen miesten kanssa.

Pulleisiin miehiin voi luottaa, ainakin jos uskoo tutkimukseen, jonka mukaa pullukat poliitikot ovat luotettavampia kuin heidän laihat kollegansa.

Naiset saattavat pitää pullukoista miehistä myös evoluution takia. Jo kivikaudella pullea mies oli mies, joka pärjäsi ankarassa ympäristössä lämmittävän rasvakerroksensa takia.

Koska moni nainen haluaa näyttää itse laihalta, halutaan pullukka mies, koska hänen rinnallaan voidaan näyttää laihemmalta.

Naisilta on myös kysytty, miksi pullukka mies on laihaa miestä parempi sängyssä. Tässä ovat viisi parasta syytä:

  1. He näyttävät olevan innokkaampia miellyttämään minua kuin itseään: 42%
  2. He ovat välittävämpiä ja lempeämpiä: 42%
  3. He saavat minut tuntemaan oloni vähemmän itsetietoiseksi kehostani: 27%
  4. Saan parempia orgasmeja: 19%
  5. He ovat seikkailunhaluisempia ja halukkaampia kokeilemaan uusia asioita: 14%

Naisten mieleen ovat eniten pullukat miehet ja vasta sen jälkeen tulevat urheilulliset, pitkät sekä lyhyet miehet. Listan viimeisenä ovat laihat miehet.

Lähde: Fatherly