Uusi maailman seksikkäin mies on nimetty.

People-lehti on paljastanut valintansa vuoden 2021 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Hän on 52-vuotias näyttelijä Paul Rudd.

Rudd teki debyyttiroolinsa vuonna 1992 Rakkaat siskot -sarjassa. Lähes 30 vuotta kestäneen uransa aikana Rudd on näytellyt muun muassa lukuisissa komedioissa, kuten Clueless, Paksuna, This Is 40 ja Wanderlust.

Parhaiten Rudd tunnetaan etenkin roolistaan Frendit-sarjassa, jossa hän näytteli Phoeben (Lisa Kudrow) kumppania Mike Hannigania kausilla 9 ja 10. Vielä suuremman yleisön tietoisuuteen ikinuori Rudd nousi saatuaan roolin Marvelin elokuvauniversumissa, jossa hän on vuodesta 2015 lähtien näytellyt Scott Langia, eli Ant-Mania (Muurahaismies).

Maailman seksikkäimmän miehen tittelin Rudd on ottanut vastaan nöyränä.

”Olen tarpeeksi tietoinen siitä, että kun ihmiset kuulisivat tästä valinnasta, he sanoisivat ’Mitä?’. Tämä ei ole teeskenneltyä nöyryyttä. On monia ihmisiä, joiden pitäisi saada tämä (titteli) ennen minua”, Rudd kertoi People-lehden haastattelussa.

Vaimo häkeltyi valinnasta

Ruddin mukaan hän ajattelee itseään aviomiehenä ja isänä ja sanoo mielellään viettävänsä aikaa perheensä kanssa, kun ei tee töitä. Näyttelijä on ollut naimisissa vaimonsa Julien kanssa 18 vuotta ja heillä on kaksi lasta, 17-vuotias Jack ja 12-vuotias Darby.

Ainoastaan Julie-vaimo sai kuulla Ruddin tuoreesta tittelistä ennen kuin tieto julkistettiin.

”Hän häkeltyi. Mutta hän oli todella herttainen asianrsuhteen. Kikattelun ja järkytyksen jälkeen hän totesi ’Oh, he osuivat oikeaan.’ Ja se oli todella suloista. Hän ei luultavasti kerro totuutta, mutta mitäpä muuta hän voisi sanoa”, Rudd heitti Peoplen haastattelussa.

Rudd paljasti aikovansa heittäytyä täysillä uuteen titteliinsä, mutta hän odottaa saavansa kuulla kuittailua lähipiiriltään.

”En aio olla tyyliin ’Oh, olen niin vaatimaton.’ Aion teettää käyntikortteja. Mutta kaikki ystäväni murskaavat minut ja odotan sitä heiltä. Ja siksi he ovat ystäviäni”, mies sanoi.

Uusi elokuva saa pian ensi-iltansa

Rudd vitsaili Peoplelle odottavansa elämänsä muuttuvan nyt, kun hänet on nimetty maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

”Toivon nyt, että minut vihdoin kutsutaan joillekin niistä seksikkäistä illallisista (George) Clooneyn ja (Brad) Pittin ja (Michael) B Jordanin kanssa”, hän tokaisi pilke silmäkulmassa viitaten samalla aiempina vuosina seksikkäimmiksi miehiksi valittuihin näyttelijäkollegoihinsa.

People-lehti on valinnut maailman seksikkäimmän miehen vuodesta 1985 lähtien, ja Rudd on ensimmäinen 50-vuotias tai sitä vanhempi mies sitten vuoden 1999, kuka on saanut tittelin nimiinsä. Vuonna 1999 tuolloin 50-vuotias Richard Gere valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

Viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi nimettiin Ruddin Marvel-kollega Michael B. Jordan. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Tuoreen maailman seksikkäimmän miehen voit nähdä valkokankaalla seuraavan kerran Ghostbusters: Afterlife -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Suomessa 26. marraskuuta. Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Lähde: People