Jos tapailet miestä, joka on eronnut ja jolla on edellisestä suhteesta lapsia, on olemassa asioita, joihin sinun pitää kiinnittää poikkeuksellisen paljon huomiota.

Eronneen miehen tapailu on usein ihan oma juttunsa, varsinkin, jos miehellä on edellisestä avioliitosta lapsia. Tämä tulee nimittäin automaattisesti vaikuttamaan myös teidän suhteeseenne, ja sinun kannattaa olla siihen varautunut.

Vältä seuraavia virheitä, jos tapailet tällaista miestä.

 1. Lisää lapsia
  Jos miehellä on jo ennestään lapsia aiemmasta liitostaan, hän ei välttämättä halua enää lisää lapsia. Tämä on huono juttu siinä tapauksessa, että sinä haluaisit lapsia hänen kanssaan. Ota siis selvää, onko hän valmis hankkimaan lisää lapsia kanssasi.

 2. Tunteita eksään
  Varmista, onko mies todella päässyt yli ex-vaimostaan. Jos mies ei ole päässyt kunnolla yli eksästään tai heidän välillään on vielä selvittämättömiä asioita, ei tätä miestä kannata odotella.

 3. Älä hätäile yhteen muuton kanssa
  Vaikka olosi olisi kuinka rakastunut, pidä jäitä hatussa! Miehen luona asuvat tai ainakin vierailevat myös hänen lapsensa, mikä tekee yhteen muutosta normaalia mutkikkaamman. Älä siis hätäile liikaa, vaan anna asioiden edetä hitaammin.

 4. Ota huomioon hänen taloudellinen tilanteensa
  Tämä on ikävä tosiasia, mutta miehellä, jolla on lapsia, on myös taloudellisia velvollisuuksia, joita lapsettomilla sinkkumiehillä ei ole. Hänen pitää kenties maksaa elatusmaksuja tai osallistua muuten lasten kuluihin. Tämä syö varoja teidän yhteisistä suunnitelmistanne, kuten vaikkapa matkustelusta tai kodin ostamisesta.

 5. Yhteistä aikaa
  Jos miehellä on muutenkin kiireinen aikataulu, ei lasten kasvattaminen tee siitä vähemmän kiireistä. Sinun kannattaa varautua siihen, että lapset vievät teidän yhteistä aikaanne, usein myös silloin, kun sitä ei ole suunniteltu.

  Jos kiikarissasi siis on eronnut mies, jolla on lapsia, kannattaa miettiä tarkkaan, onko hän todella sopiva kumppani sinulle.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango / Kuva: Derek Thomson, Unsplash