Rakkaudentunnustukseen ei saa aina toivomaansa vastausta ja nämä ovat esimerkkejä sieltä ikävimmästä päästä.

Minä rakastan sinua. Kolme pientä sanaa, jotka yhdessä muodostavat ison, merkittävän kokonaisuuden. Kun on kyse rakkauden kertomisesta ensimmäisen kerran, voivat sanat tulla suusta yllättäen tai rakkaudentunnustusta on pitkään hiottu täydelliseksi.

Aina tunnustuksen jälkeen ei vastapuolen reaktio ole kuitenkaan toivotunlainen. Women’s Health keräsi viisi esimerkkiä tosielämästä, kun rakkaudentunnustuksen vastaus ei ollutkaan ”Minäkin rakastan sinua”.

”Korkeakoulussa sain kerran vastaukseksi ensin ”No, tämäpä on kiusallista”, mitä seurasi tarkka selitys siitä, kuinka nainen halusi kokeilla eri miehiä, mutta halusi silti nähdä minua silloin tällöin.”

”Kerroin minun lukioaikaiselle tyttöystävälleni, että rakastan häntä ja hän kertoi minulle olevansa lesbo. Myöhemmin selvisi, ettei hän ollut; hän oli vain valehdellut, koska halusi erota ja ajatteli sen olevan paras tapa.”

”Kerroin miehelle rakastavani häntä ja hän vastasi ”Minäkin rakastan minua” ja nauroi.”

”Kerroin rakastavani häntä ja nainen vastasi kysyen, miksi. Muutaman kuukauden jälkeen sanoin sen uudelleen eikä hän vastannut mitään. Annoin asian olla. Kolmannen kerran sanottuani sen, hän sanoi sen takaisin. Kun kysyin miksi hän viimein kertoi rakastavansa minua, hän vastasi, että ei tiedä ja ajatelleensa, etten häiritsisi häntä asian takia, jos hän sanoisi sen.”

”Sanoin ”Minä rakastan sinua” ja mies sanoi ”Ah. Joo. Minä, öh… Minusta meidän pitäisi pitää taukoa.”

Mikä on pahin reaktio, jonka sinun rakkaudentunnustus on saanut? Kommentoi alle!

Lähde: Women’s Health