Aiemmin on kerrottu naisille miehen pituudella olevan väliä, mutta nyt mieluisin pituusero selvitettiin sentilleen.

Lovehoney-yritys teki kyselyn 2 000 aikuiselle ja sai selville 70 prosentin olevan mieluiten suhteessa, jossa mies on pidempi. Suurin osa naisista haluaa kyselyn mukaan miehen, joka on 5 tuumaa eli 12,7 senttiä naista pidempi.

Daily Mailin mukaan vain yhdelle kymmenestä mieluisin vaihtoehto oli olla samanpituinen kumppanin kanssa. Kumppania etsittäessä pituuden merkitys on suuri, sillä vain 24 prosentille naisista ja 35 prosentille miehistä kumppanin pituudella ei ollut väliä.

Kyselystä kävi kuitenkin ilmi, että 83 prosenttia naisista ja 89 prosenttia miehistä ovat tyytyväisiä kumppaninsa pituuteen. Ainoastaan 14 prosenttia naisista kertoi toivovansa, että heidän miehensä oli pidempi.

Lovehoneyn edustajankin mukaan pituudella on väliä.

”Lyhyesti, koolla on väliä. Romanssi vaikuttaa olevan huipussaan, kun mies on 12,7 senttiä naista pidempi”, edustaja kertoo ja antaa esimerkkinä tällaisesta parista Iso-Britannian prinssi Williamin ja tämän puolison Catherinen.

Edustaja kuitenkin myöntää, että vaikka jokaisella on ideaali pituus kumppanille, se ei vaikuta, kun kyseessä on todellinen yhteys toisen ihmisen kanssa.

”Kaiken tekemämme tutkimuksen mukaan koko ei ole tärkeää, kun kyseessä on todellinen seksuaalinen kemia. Se tulee pareille rehellisyydestä, avoimuudesta ja rentoudesta seksin suhteen”, edustaja sanoo.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia