Tämän takia naiset pettävät – katso viisi yleisintä syytä

Deittisivusto Victoria Milan selvitti viisi huonoa tapaa, jotka johtavat naisten pettämiseen.

Sukkien pitäminen jalassa ja tuhmien puhuminen voivat saada naisen lähtemään oman miehen luota toisen sänkyyn. Samoin epäherrasmiesmäinen käytös (peiton varastaminen öisin), narsistisuus (tyydyttää itsensä, ei kumppaniaan) ja hyvän seksin puute vaikuttavat naisten halukkuuteen pettää.

Pettämiskumppaneiden löytämisessä auttava deittisivusto Victoria Milan kysyi yli 4 000 naiselta, mitkä ovat viisi yleisintä syytä, jotka saavat heidät pettämään. Noin 65 prosenttia vastanneista sanoi, että pettäisivät epätodennäköisemmin, jos heidän miehensä tekisi vähemmän joitakin yllämainittuja makuuhuonerikoksia.

”Pienet asiat, kuten naisen peiton varastaminen, sukkien pitäminen jalassa seksin aikana tai älypuhelimen näpräys”, luettelee sivuston julkaisema lausunto epäherrasmiesmäisiksi tavoiksi, jotka ovat ”turn off” naisille.

Sivuston kyselyn mukaan paha tapa on myös se, että mies keskittyy liikaa niihin asiohin sängyssä, joista itse pitää ja partneri jää vähemmälle huomiolle. Naiset mainitsivat myös tuhmien puhumisen niin usein, että se päätyi listalle.

”Kun mies puhuu tuhmia, kumppani usein ajattelee, että hänen mielensä on pornofantasiassa enemmän kuin hetkessä oman kumppanin kanssa”, Victoria Milanin lausunnossa sanotaan.

”Modernit naiset ovat tietoisia, että on olemassa kokonainen seksuaalinen maailma sen ohella, jota itse elävät ja jos he eivät ole tyydytettyjä kotona, he eivät epäröi kokeilla uusien asioiden löytämistä omin päin”, sivuston johtaja Sigurd Vedal sanoo kyselyn tulosten syyksi.

Victoria Milanilla on kolme miljoonaa käyttäjää yli 30 maassa ympäri maailman.

Lähde: Daily Mail