Mikä todellisuudessa on miehessä se kaikkein kuumin piirre? Tutkimustulos yllättää!Moni ajattelee, että miehen ulkonäössä naisten mielestä seksikkäintä ovat treenatut hauikset, pyykkilautavatsa ja leveä rintakehä. Tutkimustulokset kertovat kuitenkin jotain aivan muuta.


Tutkimus nimittäin paljastaa, että naiset innostuvat kaikkein eniten miesten jalkojen pituudesta. Tarkemmin sanottuna: kun miehet jalkojen pituus on tasan puolet hänen koko kehonsa pituudesta, saa se naisten hormonit hyrräämään täydellä liekillä!


Naiset eivät reagoineet tutkimuksessa lainkaan esimerkiksi käsivarsien pituuteen, mutta jalkojen pituus oli huomattavan suuressa roolissa tutkimukseen osallistuneiden naisten mielessä.


Tutkimus kertoo, että pidemmät jalat yhdistetään muun muassa korkeaan sosioekonomiseen statukseen ja hyvään ravintoon, kun taas lyhyemmät jalat voidaan yhdistää negatiivisiin asioihin, kuten kakkostyypin diabetekseen, sydänsairauksiin ja korkeaan verenpaineeseen.


Evoluutio on aina saanut naiset tiedostamattaan valitsemaan terveimpiä miesyksilöitä kumppanikseen, ja pitkät jalat ilmeisesti yhdistetään kumppanin valinnassa terveyteen ja menestykseen.


Kesällä ja shortsikeleillä onkin hyvä tilaisuus ottaa miesten jalat lähempään tarkasteluun!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: New York Post