Suhteen alku on usein hyvin intiimiä, jolloin mm. suudellaan ja halaillaan paljon.

Jossakin vaiheessa suhdetta läheisyyttä ei ole välttämättä enää kovin paljon. Miehet saattavat tässä vaiheessa luulla, että nainen ei vain ole sellainen, joka pitää läheisyydestä. He ovat usein väärässä. Eräs pariterapeutti on paljastanut, mitä naiset oikeasti mieheltään haluavat.

Näin pienen asian naiset haluavat oikeasti miehiltään

Miesten olisi syytä tietää, mitä nainen oikeasti haluaa mieheltä. Se liittyy läheisyyteen, mutta heidän on vaikea arvata millä tietyllä yksinkertaisella tavalla. Mies voi ajatella, että pussailu, halailu ja muut intiimit hetket ovat vain alku sille, että lopulta ollaan vieläkin intiimimmässä tilanteessa.

Miesten olisi syytä tietää, että naisille pienet intiimit osoitukset miesten toimesta ovat juuri se mitä he mieheltä odottavat. Sen ei tarvitse naisten mielestä johtaa mihinkään suurempaan. Nopea suudelma naisen niskaan tai hellä kosketus selkään voi olla juuri se, mitä nainen vain mieheltä odottaa.

Jos mies osoittaa hellyyttä vain pienin elein, se on se mitä nainen usein tarvitsee. Siitä nainen tietää, että mies on edelleen kiinnostunut hänestä. Jos mies ei kosketa naista lainkaan, voi se olla suuri virhe.

Nyt miehet tiedätte, että nainen tarvitsee vain näin yksinkertaisia läheisyyden osoituksia, jotka pitävät hänet tyytyväisenä suhteessa. Kaiken intiiminen ei pidä aina johtaa esimerkiksi vällyjen alle.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS