Se, millaisia olemme sängyssä, kertoo meistä yllättävän paljon.

Mistä seksiasennosta sinä nautit eniten? Olisitko arvannut, että suosikkiasentosi kertoo sinusta yllättävän paljon!

Mikä näistä on oma suosikkisi?

Lähetyssaarnaaja

Tämä kertoo yleensä naisesta, joka on kiireinen ja haluaa vain rentoutua makuuhuoneessa. Miehestä tämä asento paljastaa, että mies saattaa olla turvallisuushakuinen ja välttää riskejä. Mies saattaa myös vain tarvita hieman rohkaisua sänkypuuhissaan. Toisaalta asento saattaa myös olla merkki siitä, että mies haluaa kontrolloida tilannetta tai vain yksinkertaisesti nauttii läheisyydestä.


Lehmityttö
Lehmityttö-asennosta pitävät naiset ovat yleensä dominoivia ja haluat pitää ohjat tiukasti käsissään. Asento kertoo itsevarmasta naisesta, mutta samalla myös miehestä, joka haluaa miellyttää kumppaniaan.


Takaapäin
Tästä asennosta pitävät ihmiset ovat yleensä jännitystä elämäänsä kaipaavia ja kosketuksissa omaan villiin puoleensa. Tästä asennosta pitävät naiset saattavat usein olla luonteeltaan alistuvia, ja asennosta pitävät miehet eivät usein pidä läheisyydestä.


Lusikka
Tämä asento on todellisille romantikoille! Tämän asennon tuoma läheisyys viittaa pariskuntaan, joka nauttii seksin tuomasta läheisyydestä, ja miehiin, jotka haluavat saada naisen nauttimaan. Asento paljastaa myös naisista, että tästä asennosta nauttivat naiset ovat todennäköisesti hitaita ja sensuelleja sängyssä, ja myös rentoutuneita elämässä yleisesti.


Seisoaltaan
Tästä asennosta pitävät parit ovat todennäköisesti poikkeuksellisen kokeilunhaluisia. Tästä asennosta pitävät miehet ovat yleensä hyvin karismaattisia ja meneviä luonteeltaan ja heillä on yleensä hyvin suuri persoonallisuus. Naisista asento paljastaa, että he ovat yleensä energisiä ja aina etsimässä uusia kokemuksia ja jännitystä.

Mikä näistä sopi parhaiten sinuun?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: New York Post / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash