Horoskooppimerkit voivat auttaa sinua löytämään sinulle seksuaalisesti sopivimman kumppanin.

Kumppanin valitseminen hänen horoskooppimerkkinsä perusteella voi ennustaa, kuinka hyvin sinulla ja hänellä luistaa hommat makuuhuoneen puolella. Astrologi Aurora Towerin mukaan seksikkäin pari omalle horoskooppimerkille on merkkikaaviossa oman merkin täysi vastakohta.

”Astrologiassa vastakkaiset merkit ovat todella kuin pari. Heillä on paljon kemiaa ja aivan ilmeinen seksuaalinen yhteys”, Tower sanoi Women’s Healthille.

Towerin mukaan nämä horoskooppimerkit sopivat toisilleen parhaiten seksuaalisesti:

Oinas ja vaaka

Towerin mukaan molemmat ovat energisiä ja aktiivisia merkkejä, joten yhdessä he jaksavat vaikka koko yön. Oinas rakastaa vaa’an flirttailevaa tyyliä ja vaaka auttaa tahdittamaan oinasta, joka haluaisi antaa palaa täysiä heti alusta alkaen.

Härkä ja skorpioni

Nämä kaksi merkkiä ovat hitaita, tasaisia ja intohimoisia, jotkanauttivat jokaisesta hetkestä kohti nautinnon huipentumaa. Towerin mukaan tämän parin kohdalla se tarkoittaa kestävää katsekontaktia ja pitkiä esileikkejä.

Kaksonen ja jousimies

”Merkkien seikkailijoina nämä kaksi ovat viehättyneitä toistensa vapaamielisyydestä ja uteliaisuudesta”, Tower kertoi ja lisäsi, ettei näiden merkkien välillä mikään ole pois laskuista.

Rapu ja kauris

Näiden merkkien kohdalla ei kannata antaa coolin ja pätevän käytöksen huijata, sillä suljettujen ovien takana he todella osaavat nostaa kierroksia. Rapu on todella salaperäinen, mikä saa kauriin villiksi. Kauriit taas ovat hieman perverssejäkin ja ravut enemmän kuin valmiita lähtemään leikkiin mukaan.

Leijona ja vesimies

Towerin mukaan niin leijonat kuin vesimiehet tietävät, minkälaisia ihmisiä ovat ja mitä he haluavat.

”He innostavat toistensa ihailua ja uteliaisuutta ja nauttivat toistensa huomioimisesta – sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella”, Tower kertoi.

Neitsyt ja kalat

Nämä ovat horoskooppimerkkien rakastajat ja antavat merkit ja yhdessä ollessaan voivat eksyä toisiinsa.

Aiemmin kerroimme, minkälainen ystävä olet horoskooppimerkkisi perusteella ja voit lukea artikkelin siitä täältä. Tämän lisäksi listasimme, minkälaista viiniä sinun pitäisi nauttia horoskooppimerkkisi perusteella.

Lähde: Women’s Health